Sākums arhivs Mumijo- dabisks biogēnu balzāms

Mumijo- dabisks biogēnu balzāms

3 minūtes lasīšanai
Mumijo Blockware

Mumijo ir dabisks biogēnu balzāms, kas izsenis tiek pielietots dažādu pasaules valstu medicīnā.
Pēc savas iedarbības mumijo ir pieskaitāms pie tā saucamajām adaptogēnu zālēm (t.i. vielām, kas sekmē organisma pielāgošanos dažādiem ekstremāliem un kaitīgiem apstākļiem).
Pierādīts, ka mumijo aktivizē daudzas fermentu sistēmas, sekmējot bioķīmisko reakciju norisi organismā. Ir īpaši pētīta reparatīvā mumijo iedarbība, kā rezultātā notiek ātra brūču sadzīšana, apdegumu, trofisku čūlu un izgulējumu, lūzumu saauguma paātrinājums.
Ar augstu reģeneratoru efektivitāti mumijo iedarbojas insulta, miokarda infarkta saslimšanu gadījumos. Vienlaikus tiek uzsvērta augsta rezorbtīvā preparāta aktivitāte. Ātri uzsūcas tūskas, asinsizplūdumi, trombi, operāciju rētas un kaulu tulznas pārpalikumi pie lūzumiem.
Eksperimentos ir iegūti dati par labdabīgu un ļaundabīgu audzēju uzsūkšanos, lietojot mumijo. Mumijo stimulē organisma aizsardzības spēkus, paaugstina imunitāti, noturību pret infekcijām un pārdzesēšanos. Pārliecinoši pētījjumu dati apliecina to, ka, lietojot mumijo, paaugstinās audu izturība pret skābekļa badu.
Neapstrīdams ir preparāta stimulējošs efekts uz asins šūnām, kas sekmē mumijo pielietošanu anēmijas, trombocītu, hemoglobīna pazemināšanās gadījumos. Jāatzīmē tā žults attīrīšanas iedarbība.
Vārds “mumijo” nozīmē “organisma aizsargs”, tas ir jaudīgs biostimulators, kas pastiprina cilvēka organisma visas fizioloģiskās funkcijas. Pēc iedarbības tas var sacensties pat ar slaveno “dzīves sakni” – žeņšeņu.
Mumijo ir stīgra, lipīga, spīdīga massa, kura atmaigst roku siltuma iedarbības rezultātā. Mumijo massai ir darvas specifiska smaka un asa, dedzinoša garša. Pēc krāsas mumijo massa mēdz būt dzeltena, tumšsarkana un melna. Īpaši efektīvs ir melns mumijo.
Attīrīts mumijo, izšķīdināts ūdenī, dod nelielas nogulsnes. Dzeršanas un ieberzēšanas veidā – šis ir lielisks līdzeklis no sāpēm izmežģījumu un lūzumu gadījumos. Mumijo paasina jūtīgumu, nostiprina kuņģi, atvieglo elpošanu un ir īpaši universāls līdzeklis.

Atbilstoši likumdošanai mēs šajā mājas lapā no produktu aprakstiem esam izņēmuši visu medicīnisko informāciju par augiem. Šeit publicētā informācija par augiem, kuriem var piemist ārstnieciskas īpašības, un pētījumu rezultātiem par šo augu tradicionāliem izmatošanas veidiem nav uzskatāma par ieteikumiem vai instrukcijām attiecībā uz mūsu piedāvāto produktu lietošanu, tā ir publicēta ar nolūku sniegt vispārīgu priekšstatu par aplūkotajām tēmām.
Visi mūsu piedāvātie produkti ir klasificēti kā pārtika (nevis kā licencēti medicīniskie preparāti) un ir uzskatāmi par drošiem lietošanai uzturā. Mēs iesakām lietot šos augus apdomīgi un sekot alerģiskām reakcijām. Šī mājas lapa nenodrošina diagnostiku, ārstēšanu, tās uzdevums nav izārstēt vai pasargāt no jebkādām saslimšanām vai slimībām.
Visa šeit atrodamā informācija ir iegūta no grāmatām, Interneta, mūsu piegādātāju publikācijām un pētījumiem. Mēs iesakām ikvienam, kas plāno jaunu augu lietošanu uzturā vai citādi, patstāvīgi veikt vairāku neatkarīgu informācijas avotu izpēti un individuāli konsultēties ar atbilstošu speciālistu.
Šajā mājas lapā izklāstītā informācija nav izvērtēta un pārbaudīta, tā nav medicīniski norādījumi vai padomi. Ja Jums ir jebkādas veselības problēmas vai Jūs šobrīd lietojat jebkādus medikamentus, esat grūtniece vai barojat bērnu ar krūti, vai jebkura cita iemesla dēļ ne esat pārliecināts par savu veselības stāvokli, mēs iesakām, pirms lietot jebkādus jaunus pārtikas produktus un augus, konsultēties ar ārstu vai uztura speciālistu.
]]>


Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In arhivs
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

MikroTik un Tet nodrošinās zinātniekiem 400 gigabitu savienojumu cīņai

Latvijas tehnoloģiju inovāciju uzņēmumi MikroTik un Tet izveidojuši jaunus lieljaudas…