Sākums Jaunumi Maksājumu revolūcija

Maksājumu revolūcija

1 minūtes lasīšanai
Revolut homepage January2017

Pirms pāris dienām saņēmu Revolut testa komplektu. Parasti nebanku maksājumiem esmu diezgan skeptisks, Bet šoreiz nolēmu izmēģināt šo komplektu.

Saņemam komplektu, atveram to. Tas izskatās apomēram šādi. Tikai manā gadījumā kartei nav nekāda vārda un uzvārda virsū. Vēl īsti neesmu drošs, vai ar tādu karti varētu samaksāt , kur prasa uzrādīt, vai kartes lietotājs sakrīt ar maksātāju, bet citādi darbojas labi. Lai sāktu darbu, nepieciešams viedtālrunis.  lietotāji ver vaļā šo saiti . Ios lietotāji šo  saiti . Tālāk seko pats interesantākais. Konta reģistrācija, autorizācija Un varam sākt darboties.
 
Nelielam ieskatam par aplikāciju, ielieku visas šīs bildes ar ekrānšāviņiem. Iespējas tiešām plašas un ērtas. Es teiktu, pat ērtākas, nekā klasiskajiem banku pakalpojumu sniedzējiem.
Tomēr, šeit jāatceras par drošību. Esmu mazliet paranojisks, negribētu uzticēt savus līdzekļus mazpazīstamam pakalpojumu sniedzējam lielā apmērā. Šo pakalpojumu es drīzāk izskatītu kā starpniekkarti. Man tā lieti noder maksājumu veikšanai play station network, jo tur LV izsniegtās kartes reģistrēt neļauj. Toties šī, ģeogrāfiski ir GB karte. To var reģistrēt visā pasaulē. Man ļoti patīk ātrā naudas uzskaitīšana uz šīs kartes kontu. Tā noteiek momentāli, ja izmantojam apmaksu ar savu pamakarti. Un tālāk jau aiziet, varam iepirkties, Varam uzstādīt limitus mēneša saviem iepirkumiem. Bloķēt/Atbloķēt dažādas papildiespējas. Iegādāties telefona aprošināšanu. Šajās dienās lasīju, ka šis pakalpojumu sniedzējs vēlas saņemt īstu banku licenzi, kas ļautu izsniegt arī kredītus, kam paredzēta īpaša vieta aplikācijā, kas šobrīd slēgta.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Jaunumi

2 komentārs

  1. Avatar for Dainis

    Dainis

    6. janvāris, 2020 at 22:16

    Vēl aizvien neuzticies revolut?

    • Avatar photo

      Janis

      7. janvāris, 2020 at 14:23

      Tagad jau situācija ir krietini pamainījusies, šobrīd neko sliktu nevaru pateikt.

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…