Sākums arhivs Cilvēka aura un čakras

Cilvēka aura un čakras

5 minūtes lasīšanai
Aura

Katra cilvēka, tāpat kā jebkuras citas dzīvas būtnes, fiziskajam ķermenim apkārt ir aura jeb energo-informatīvais lauks.

Neeksistē dzīva būtne bez auras. Daļu no šī lauka ir iespējams konstatēt ar dažādām zinātniski izstrādātām mērierīcēm, bet smalkākus līmeņus pagaidām iespējams uztvert tikai ar vispilnīgāko “mērinstrumentu” – cilvēka sajūtām un apziņu.

Ar speciālām iekārtām ir iespējams konstatēt auras zemākos līmeņus – resp., cilvēka elektromagnētisko lauku, kura atsevišķas daļas izpaužas kā krāsas.

Ne visi tās redz, jo cilvēku jūtīgums un diferencēšanas spējas ir atšķirīgas. Pat fiziskajā līmenī viens spēs viegli atšķirt zāles zaļo no salātzaļā, bet citam tās ir nianses, kuras būs jau grūtāk pamanāmas un definējamas (un eksistē jau arī daltoniķi, kuri neatšķir sarkano no zaļā; vai arī, piemēram, suņi – tie pasauli redzot melnbaltu).

Smalkos energo-informatīvos līmeņus vieni cilvēki redz, otri – redz tikai daļēji, trešie – neredz vispār.

Tas, ka kāds auras neredz, nenozīmē, ka auras neeksistē.

Aurai piemīt iekšējs spriegums.

Nospriegota aura ir gan labs vairogs, gan tai piemīt visspēcīgākā ietekme.

Šī īpašība ir ļoti svarīga, piemēram, lai saprastu runu, jo runas sapratne atkarīga ne tik daudz no fiziskās auss, kā no runājoša cilvēka ietekmes uz klausītāja iekšējiem centriem un jo īpaši – balsenes centra.

Šāda ietekme atkarīga no klausītāja auras spriegojuma.

Pie īpašas auras spriegojuma iespējama saprast citā valodā runājošo, pat nezinot šo svešvalodu.

Čakru atvēršana Ūdens avotā plūst tāpat, kā Tavā ķermenī, ūdenī atrodas virpulīši, kas visu laiku griežas, tāpat ir ar čakrām tās ir kā enerģiju virpulīši mūsu ķermenī, ja ūdenī nebūtu virpuļu, tas plūstu vienkārši uz priekšu, bet dzīve ir sarežģīta, ja avotā kaut kas iekrīt, tad tas nespēj turpināt plūsmu, jo izveidojas sprosts, ja avotu atbrīvo no sprosta, tas turpina savu plūsmu, bet mūsos plūst enerģija, ja nav kavēkļu.

Ķermenī ir dažas čakras, katrai čakrai ir savs mērķis, bloķēt to var dažādos emocionālajos veidos.

Lai atvērtu visas čakras ir jābūt pieredzei ir jāzina par tām.

Apsēdies vai nogulieties, ieņem sev visērtāko pozu, aizver acis un mierīgi elpo. Ja vēlies fonā vari ieslēgt klusu mūziku. Ikreiz atbrīvojoties no negatīvā ieelpo caur degunu uz izelpo no mutes to kas Tevi bloķē. Ja nespēj izjust atbrīvošanos, nekrīti panikā, vienkārši mēģini vēl un vēl, kamēr izdodas un Tu zini, ka Tev tas izdosies.

1. Čakra –

Vispirms ir jāatver Zemes čakra, kura atrodas mugurkaula apakšā.

Tā atbild par dzīvi, kuru bloķē bailes.

Izvērtē nopietni, no kā Tev visvairāk ir bail.

Apzini bailes, tās ir tikai Tavas vīzijas.

Tu taču gribi izdzīvot, tātad Tev ir jāatbrīvojas no bailēm, laid lai tās plūst savu ceļu.

Kad Tu būsi atbrīvojies no bailēm, tad Zemes čakra būs atvērta.

2. Čakra – Ūdens

Šī čakra atbild par prieku, tā atrodas nabas rajonā, tā bloķējas ar vainas sajūtu.

To attiecina uz ēterisko ķermeni..Atceries, kas Tevi nomāc, par ko Tu sevi vaino. Pieņem realitāti, jo tas jau ir bijis, neļauj tam indēt Tavu enerģiju. Piedod sev …

3. Čakra – Uguns

Vairāk attiecina uz astrāli. Šī čakra atrodas pie saules pinuma.

Šī čakra atbild par gribasspēku, to bloķē kauns. Atceries par ko Tu kaunies, kad Tu sevi pievīli

4. Čakra – Mīlestība

Čakra atrodas sirds rajonā vairāk uz vidu mugurkaula rajonā. Tā atbild par mīlestību un to bloķē bēdas. Tā attiecināma uz mentālo ķermeni. Atceries visas bēdas, kas ir bijušas Tavā dzīvē, Atceries, ka mīlestība ir enerģijas forma tā ir visur, tos kurus esi mīlējis nekur nav pazuduši, tie ir Tavā sirdī un pārdzima Tevī pateicoties jaunai mīlestībai. Lai sāpes plūst caur Tevi, raudi, ja to vēlies, jo tā Tu atbrīvosies no bēdām un liekā, kas Tevī ir.

5. Čakra – Skaņa vai Patiesības Čakra

Tā atrodas kaklā un atbild par patiesību un to bloķē meli, tie meli ko mēs paši radam. Šo čakru attiecina uz svētlaimes ķermeni. Nedrīkst melot sev, mums ir jāpieņem tas kas mēs esam un ko dariet.

6. Čakra – Gaisma

Tā atrodas pieres centrā un atbild par vīzijām, redzi un to bloķē ilūzijas. Vislielākā mūsu ilūzija ir lietu un cilvēku sadalīšana. To attiecina uz pārtapšanas ķermeni. Mēs visi esam viena tauta, bet mēs dzīvojam tā kā būtu atšķirīgi, bet mēs esam saistīti, ir saistīta ar visu. Pat četri mums zināmie svarīgākie elementi ir tikai vīzija. Ja Tu atvērsi savu prātu Tu sapratīsi, ka visi elementi ir viens vesels. Pat metāls ir daļa no zemes, tikai attīrītas.

7. Čakra – Domas

Tā atrodas virs galvas vidus, kur agrā bērnībā mums bija avotiņš un tā atbild par kosmisko enerģiju un to bloķē zemes piesaistes. Padomā, kas Tevi tur šajā pasaulē un atlaid to. Iemācies atlaist šīs piesaistes, lai tās plūst nebūtībā. Ja nespēsi atlaist, kosmosa enerģija nevarēs ieplūst Tevī. Padomā par tiem, kuri Tev tuvi un dārgi un atlaid tos.

Atverot visas čakras Tu spēsi kontrolēt savas darbības un būt harmonijā

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In arhivs
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Bite Latvija šonakt veiks tīkla modernizācijas darbus, iespējami traucējumi

“bite latvija” turpina attīstīt nākamās paaudzes 5g tīklu, kā ietvaros naktī no 19. uz 20.…