Sākums arhivs Brīvprātīgi savu darbību pārtraukusi populārā torentu meklēšanas vietne «btjunkie», kas bija piektā populārākā «BitTorrent» tehnoloģijas vietne pasaulē.

Brīvprātīgi savu darbību pārtraukusi populārā torentu meklēšanas vietne «btjunkie», kas bija piektā populārākā «BitTorrent» tehnoloģijas vietne pasaulē.

1 minūtes lasīšanai
btjunkie

Vietnē ievietots īss teksts, kurā paziņots par «btjunkie» darbības apturēšanu. «Šīs ir beigas, mani draugi. Šis lēmums nav nācis viegli, bet mēs nolēmām brīvprātīgi pārtraukt darbību. Mēs gadiem ilgi cīnījāmies par jūsu tiesībām komunicēt, bet ir pienācis doties tālāk. Šī ir bijusi ļoti lieliska pieredze, un mēs jums novēlam visu to labāko,» teikts paziņojumā.Torenta failu meklētājs «btjunkie» tika izveidots 2005.gadā. Vietne ar «» meklētājam līdzīgu tehnoloģiju meklē «torrent» formāta failus internetā, kas ļauj datorlietotājiem ar torenta programmas «BitTorrent» palīdzību savstarpēji apmainīties ar dažādiem failiem, kas pārsvarā ir ar autortiesībām aizsargāti mūzikas, filmu, programmu vai datorspēļu faili.2011.gadā «btjunkie» bija piektais populārākais «BitTorrent» meklētājs. «btjunkie» dibinātājs atzina, ka lēmums par vietnes darbības pārtraukšanu lielā mērā ir saistīts ar tiesvedību failu apmaiņas vietni «Megaupload» un torentu meklētāju «The Pirate Bay».

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In arhivs
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…