Sākums Tehnoloģijas Samsung» aptur «Galaxy Note 7» ražošanu

Samsung» aptur «Galaxy Note 7» ražošanu

1 minūtes lasīšanai
Samsung Galaxy Note7 black blue

Dienvidkorejas elektronikas «Samsung Electronics» apturējis viedtālruņu «Galaxy 7» ražošanu, atsaucoties uz anonīmu amatpersonu, pirmdien ziņoja aģentūra «Yonhap».
Uzņēmums atteicās komentēt Dienvidkorejas aģentūras vēstīto.
«Galaxy » sagādājis nedienas «Samsung Electronics» un izraisījis uzņēmuma cenas krišanos, jo vairāki šī modeļa telefoni aizdegušies uzlādēšanas laikā.
«Yonhap» ziņoja, «Samsung Electronics» lēmumu par «Galaxy Note 7» apturēšanu pieņēmis sadarbībā ar Dienvidkorejas, un Ķīnas patērētāju tiesību aizsardzības dienestiem.
Reaģējot uz ziņām par «Galaxy Note 7» aizdegšanos, «Samsung Electronics» 2.septembrī pavēstīja, ka aptur šī modeļa tirdzniecību un atsauc 2,5 miljonus šo telefonu visā pasaulē.
Atsaukšanas process noritēja visumā gludi, līdz pagājušajā nedēļā parādījās par līdzīgām problēmām ar telefoniem, kuriem tika apmainīti «Galaxy Note 7».
ASV telekomunikāciju uzņēmums «AT&T» un Vācijas kompānija «T-Mobile» svētdien paziņoja, ka aptur atsaukto «Galaxy Note 7» apmaiņu līdz tālākai izmeklēšanai.
Rezultātā «Samsung Electronics» akcijas vērtība pirmdienas rītā – vēl pirms «Yonhap» ziņotā par ražošanas pārtraukšanu – nokritās par aptuveni 4%.


Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Tehnoloģijas
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…