Sākums Tehnoloģijas Kā Jūsu nauda un personas dati vienmēr ir drošībā, izmantojot WestStein pakalpojumus

Kā Jūsu nauda un personas dati vienmēr ir drošībā, izmantojot WestStein pakalpojumus

4 minūtes lasīšanai
newsletter march 2 image 2 lv

Mēs ticam, ka dienas beigās cilvēku būtiskākā vajadzība ir drošība.

Tāpēc šajā rakstā Jūs uzzināsiet, kā Jūsu datu aizsardzība ir pirmajā vietā it visā, ko mēs darām. Piedevām, mēs Jums atgādināsim 10 vienkāršus un tajā pašā laikā svarīgus ieteikumus, kas palīdzēs Jums aizsargāt savu naudu gan internetā, gan realitātē.

Augsta līmeņa drošības pasākumi Jūsu informācijas aizsardzībai

Mūsuprāt, hakeru uzbrukumi internetā ir jāuztver, tāpat kā haizivju uzbrukumi realitātē. Kamēr Jūs sērfojat, mēs novēršam potenciālus draudus un garantējam Jums drošu pieredzi.

  • Neatkarīgi no tā, vai apmeklējat mūsu mājaslapu, sūtāt maksājumus no sava WestStein profila, vai analizējat savu budžetu WestStein mobilajā aplikācijā, Jūsu tiek šifrēta ar 2048 bitu SSL sertifikātu.
  • Lai nodrošinātu Jums labāko pieredzi, mēs izmantojam sīkdatnes jeb cookies, kas ļauj precizēt un rādīt Jums vispiemērotāko informāciju. Šīs sīkdatnes tiek glabātas WestStein serveros un nekad netiek izpaustas trešajām pusēm, piemēram, valdībai.
  • Pateicoties mūsu regulārajiem drošības testiem, piesaistīti drošības speciālisti un tiešsaistes rīki atkal un atkal novērtē WestStein lietotnes ar A+ atzīmi.

Citiem vārdiem sakot, mēs veiksmīgi novēršam nesankcionētu (vīrusu, ļaunprātīgu programmatūru, hakeru) piekļuvi Jūsu datiem un naudai.

Jūsu finanšu līdzekļi vienmēr ir vietā un neviens cits tos neizmanto

Parasti, kad Jūs turat naudu kontā, Jūs patiesībā esat aizdevējs bankai. Tas nozīme, ka Jūsu nauda var tik izmantota kredītu izsniegšanai citām privātpersonām vai uzņēmumiem.

Gadījumā, ja Jūsu izvēlētā banka saskaras ar tirgus krīzi, un parādnieki nevar atmaksāt aizņēmumu, Jūs saņemsiet tikai likumā paredzēto obligāto kompensāciju par zaudētajiem ieguldījumiem. Pārējā summa var izgaist, kā tas notika Raimondam Paulam.

No otras puses, kad Jūs papildināt WestStein karti internetā vai, nopērkot vaučeri Narvesen kioskā, Jūsu nauda nokļūst nebankas pakalpojuma sniedzēja – Prepaid Financial Services Ltd (PFS) – pārraudzībā.

Saskaņā ar Eiropas Savienības noteikumiem, PFS ir pienākums uzglabāt Jūsu līdzekļus noškirti no PFS līdzekļiem. Līdz ar to Jūsu nauda ir aizsargāta pret jebkuru no mūsu kreditoru prasībām, un Jūs vienmēr to varēsiet atgūt pilnā apmērā.

Papildus drošības slānis ar MasterCard SecureCode

Atsaucoties uz Nilson pētījuma rezultātiem, . gadā maksājumu karšu krāpšanas gadījumos tika zaudēti 22,8 miljardi dolāru. Kā Jūs varat noprast, lielākā daļa noziegumu notika internetā, kur pirkumu veikšanai netiek izmantots maksājumu kartes PIN kods.

Par laimi, Jūs varat vienkārši un ātri nodrošināt savu WestStein priekšapmaksas karti ar Mastercard SecureCode jeb papildus slepeno paroli, kas tiks vaicāta, iepērkoties internetā.

Sakarā ar arvien pieaugošo nepazīstamo un, iespējams, bīstamo vietu skaitu internetā, mēs iesakām Jums pēc iespējas ātrāk izveidot Mastercad paroli Jūsu WestStein kartei. Tas ir bezmaksas pakalpojums un aizņems ne vairāk kā 3 minūtes Jūsu laika.

Ja Jums rodas jautājumi sakarā ar paroles izveidošanu, lūdzu, sazinieties ar mūsu atbalsta komandu, zvanot uz  +371 6550 9995, vai rakstot e-pastā uz [email protected].

Top 10 , kas palīdzēs Jums pasargāt finanšu līdzekļus

Atcerieties, ka ir daudz vieglāk ievērot profilaksi, nekā pārdzīvot nolaidību. Tāpēc atgādinām 10 svētus ieteikumus, kas palīdzēs Jums novērst jebkādu iespēju kļūt par krāpšanas upuri:

  1. Izveidojiet spēcīgu Mastercard SecureCode paroli un glabājiet to tikai savā atmiņā.
  2. Izmantojiet automātisko ekrāna bloķēšanu uz visām Jūsu viedierīcēm.
  3. Nelietojiet to pašu PIN kodu, kas ir citām Jūsu maksājumu kartēm vai telefona SIM kartei.
  4. Izvairieties no paroļu saglabāšanas, kad to piedāvā interneta pārlūkprogrammas.
  5. Izpētiet interneta veikalu un pakalpojumu sniedzēju uzticamību, pirms par kaut ko maksājat.
  6. Lietojiet pretvīrusu programmas, lai atklātu potenciālus draudus datorā un viedtālrunī.
  7. Nerādiet savas WestStein kartes IBAN kodu svešiniekiem, stāvot rindās pie kasēm.
  8. Atjaunojiet savas kartes PIN kodu WestStein portālā, ja to ir uzzinājis kāds cits.
  9. Zvaniet uz PFS atbalsta nr. +44 (0) 2071275093, lai bloķētu savu karti, ja tā ir nozaudēta.
  10. Atcerieties, ka priekšapmaksas kartes ir vienlīdz drošas ar banku izsniegtajām kartēm.

Atkārtošana ir zināšanu māte, līdz ar to būsim tikai priecīgi, ka zināsiet un varēsiet šos ieteikumus izmantot ar ikvienu norēķinu karti, ko lietojat ikdienā.

Kamēr vien Jūsu WestStein kartes informācija un reģistrācijas dati ir zināmi tikai un vienīgi Jums, nav iemesla uztraukties – Jūsu nauda ir drošībā ar WestStein.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Tehnoloģijas
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…