Sākums Tehnoloģijas No šodienas Latvijā tiek uzsākta četru jauno Nokia viedtālruņu tirdzniecība

No šodienas Latvijā tiek uzsākta četru jauno Nokia viedtālruņu tirdzniecība

7 minūtes lasīšanai
Nokia phones family 2018

HMD Global, Nokia tālruņu mājvieta, paziņojusi par jauno “Nokia” tālruņu ienākšanu Latvijas tirgū, kuri no šodienas pieejami pārdošanā.Nokia 1, jaunais Nokia 6, Nokia 7 Plus un Nokia 8 Sirocco pieejami tirdzniecībā jau šobrīd, savukārt Nokia 8110 būs pieejams jūnijā.

Pirmo reizi viedtālruņi tika prezentēti ietekmīgākajā industrijas izstādē “Mobile World Congress” (MWC) šī gada februārī Barselonā, kur Nokia saņēma 25 godalgas. Jaunajā viedtālruņu līnijā iekļauti sekojoši viedtālruņu modeļi: Nokia 1, jaunais Nokia 6, Nokia 7 plus un Nokia 8 Sirocco. Par lielāko žurnālistu uzmanības objektu visa pasaulē ir kļuvis leģendārais “banāntelefons” – Nokia 8110.

Android One – tas ir nevainojams Android

Trīs jaunie Nokia viedtālruņi – Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus un jaunais Nokia 6 – pievienojas Android One ģimenei, piedāvājot augstas kvalitātes programmatūras pieredzi, ko izstrādājusi Google. Ikviens no viedtālruņa lietotājiem varēs saņemt tikai nepieciešamās funkcijas un programmas, izmantojot vienkāršu un skaidri saprotamu interfeisu, kā arī rūpīgi izvēlētu sākuma lietojumprogrammu komplektu. Izmantojot Google Photo neierobežoto iespēju saglabāt attēlus un , vairs nebūs vajadzības dzēst savus mīļākos attēlus.

Android ™ One ar jaunākajām inovācijām no Google vienmēr būs pasargāta, pateicoties regulāriem drošības atjauninājumiem, kas jau pieejami Android ™ Oreo, un garantētu operētājsistēmas atbalstu pirmo divu gadu laikā.

Nokia 1: solis pretim labākajam

Nokia 1 – pilnvērtīgs viedtālrunis, kas pieejams ikvienam. Izturīgs korpuss un spilgts , papildināts ar augstu operētājsistēmas veiktspēju. Sniedzot piekļuvi tehnoloģijām arvien vairāk cilvēku, šis viedtālrunis ir aprīkots ar Android Oreo™ (Go versija) – operētājsistēmu, kas paredzēta ierīcēm ar 1GB vai mazāku RAM atmiņu. Atšķirībā no parastās Android versijas, šī versija atšķiras ar optimizētu operētājsistēmu, veikalu un lietojumprogrammām, kas nodrošina iespējami labāku lietošanas pieredzi. Android Go un lietojumprogramma Go viedtālrunī aizņem mazāk vietas, kā arī patērē mazāk enerģijas.

Ar 4 kodolu procesoru, 5 megapikseļu primāro kameru un 2 megapikseļu sekundāro jeb frontālo kameru, pieslēgumu un DUAL SIM iespēju tālrunī, Nokia 1 iemieso sevī visu, kas nepieciešams lietotājiem. Tas ir funkcionāls un pieejams visiem.

Ar ikonisko “Nokia smaidu” pilnīgi svaigā iepakojumā jūs varēsiet mainīt sava Nokia 1 izskatu, pateicoties populārajiem Xpress-on apvalkiem, kas pieejami dzīvīgu krāsu gammā. Vienkārši uzlieciet jauno apvalku, un pāris sekunžu laikā jūsu iegūs personalizētu stilu. Ikviens apvalks veidots ar tādu pašu precizitāti un uzmanību kā tālruņa oriģinālais apvalks. Krāsainais un izturīgais divu toņu oriģinālais polikarbonāta apvalks ir gatavs stāties pretī ikdienas sitieniem un kritieniem.

Nokia 1 pieejams silti sarkanā un tumši zilā tonī. Nokia 1 pieejams par vidējo mazumtirdzniecības cenu €94. Xpress-on apvalki ir pieejami atsevišķi debeszilā, pelēkā, dzeltenā un rozā krāsā, un to cena par 2 apvalkiem (iepakojumā) ir €9.99.

Jaunais Nokia 6: tālrunis, kuram var uzticēties

Ņemot vērā priekšgājēja veiksmi, jaunais Nokia 6 nodrošina vēl lielāku veiktspēju un lieliskas jaunas funkcijas. Pateicoties Qualcomm® Snapdragon™ 630 procesoram, integrētam viedtālrunī, tas ir par 60% ātrāks, nodrošina vēl lielāku veiktspēju bez traucējumiem, kā arī lielisku baterijas darbības ilgumu. Ātrā akumulatora uzlādes funkcija ļauj uzlādēt bateriju par 50% tikai 30 minūtēs. Drošību un viedtālruņa aktualitāti nodrošina Android Oreo ™ .

Jūs vienmēr varat būt drošs par Nokia 6 izturību, tā korpuss veidots no 6000. sērijas alumīnija,kas apstrādāts ar triecienizturīgu Corning® Gorilla® stiklu. Viedtālruņa 16 megapikseļu primārā kamera ar ZEISS optiku un iespēju ierakstīt video 4K režīmā, kā arī 8 megapikseļu sekundārā jeb frontālā kamera palīdzēs notvert dzīves spilgtākos mirkļus. Nokia 6 atbalsta divvirzienu fotografēšanas režīmu, kas sniedz iespēju veidot #Bothie stila bildes.

Latvijā tālrunis pieejams trijās krāsu kombinācijās: melns/varš, balts/dzelzs un zils/zelts par vidējo mazumtirdzniecības cenu €279 (32 gb) un €329 (64 gb).

Nokia 7 Plus: augsta veiktspēja elegantā izpildījumā

Augstā kameras un ekrāna kvalitāte apvienojumā ar Qualcomm® Snapdragon ™ 660 procesoru, 4 GB operatīvo atmiņu un akumulatoru, kas spējīgs darboties divas dienas bez uzlādes, padara Nokia 7 Plus viedtālruni par lielisku izvēli  tiem, kas vēlas radīt kvalitatīvu un baudāmu saturu.

Elegants dizains un pārklājums, kas pēc taustes atgādina keramiku, piešķir tālrunim “premium” klases izskatu. Korpuss, kas ir veidots no cietā alumīnija ar ļoti smalkām, 2,75 mm šaurām malām, nodrošina izturību.

Nokia 7 Plus fiksē mirkļus fotogrāfijās, kas izskatās tik reālas kā dzīvē ar 16 megapikseļu sekundāro jeb frontālo kameru un 12 un 13 megapikseļu primāro kameru. Ar uzlabotu Dual-Sight funkciju, duālie aizmugurējie sensori ar ZEISS optiku apvieno īpaši jūtīgu 12MP platleņķa primāro kameru izcilai veiktspējai gan ierobežotas gaismas, gan īpaši spilgtas gaismas apstākļos, un papildu matricu ar 13MP kameru, kas nodrošina 2x optisko tālummaiņu tiem brīžiem, kad jūs vēlaties pietuvināt attē.

Nokia 7 Plus pieejams divās krāsu kombinācijās: melns/varš un balts/varš. Viedtālrunis pieejams pārdošanā par vidējo mazumtirdzniecības cenu €399.

Nokia 8 Sirocco: neparasts telefons ikdienas dzīvei

Nokia 8 Sirocco ir īpaši kompakts un jaudīgs, un neapšaubāmi Nokia skaistākais viedtālrunis līdz šim. Tālrunis piedāvā dažādas stāstu stāstīšanas funkcijas, tajā skaitā Dual-Sight, ZEISS optiku un rūpīgi uzstādītas akustikas funkcijas ar Nokia telpisko skaņu. Tas ir optimizēts un nodrošina nepārspējamu veiktspēju, pateicoties 6 GB operatīvajai atmiņai, 128 GB kopējai atmiņai un jaudīgai mobilajai platformai Qualcomm™ Snapdragon® 835. Tāpat tas ir pirmais Nokia Android viedtālrunis, kam iespējama uzlāde Qi.

Tā nerūsējošā tērauda rāmis ir 2,5 reizes izturīgāks kā 6000 sērijas alumīnijs, un tā 3D Corning Gorilla Glass 5 viedtālruņa aizsargstikls ir pietiekami izturīgs, lai izturētu ikdienišķus kritienus.

Fiksējiet ikvienu detaļu ar duālo kameru ar ZEISS optiku, kas apvieno īpaši jūtīgu, platleņķa primāro kameru, kas nodrošina lielisku sniegumu arī ierobežotas gaismas apstākļos, un sekundāro jeb frontālo 13MP kameru sensoru ar 2x optisko tālummaiņu. Pro Camera režīmā jūs iegūsiet pilnu manuālo kontroli pār ikvienu attēlu, palīdzot jums uzņemt profesionālus attēlus.

Nokia 8 Sirocco pieejams pārdošanā par vidējo mazumtirdzniecības cenu €789.

Nokia 8110: spilgtām personībām

Leģendārā Nokia 8110 atgriešanās. Tāpat kā oriģinālais modelis, jaunais Nokia 8110 ar 4G ir atbīdāms tālrunis ar ikonisko liekto dizainu. Nokia 8110 sniegs jums iespēju atslēgties, izklaidēties un atpūsties, zinot, ka visas viedtālruņa funkcijas jums pieejamas tad, kad tas nepieciešams.

Pazīstamā un viegli lietojamā saskarne piedāvā atbīdāmo mehānismu zvanu saņemšanai un pabeigšanai.

Nokia 8110 ideāli piemērots tiem, kuri vēlas izmantot vienkāršu tālruni ar 4G vai kā otru – rezerves ierīci. Tālruni pieejams App Store, kas sniegs iespēju izmantot Google Assistant, Google Search, Google Maps, Facebook un Twitter, iespēju sūtīt un saņemt e-pastus vai importēt kontaktus un sinhronizēt kalendāru ar Outlook vai . Lai nodrošinātu to nevainojamu darbību, Nokia 8110 piedāvā Qualcomm® 205 mobilo platformu.

Nokia 8110 būs pieejams divās krāsās – tradicionāli melnā un banānu dzeltenā. Nokia 8110 tirdzniecībā nonāks jūnijā par vidējo mazumtirdzniecības cenu €89.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Tehnoloģijas
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Meitenes aicinātas pieteikties bezmaksas programmēšanas kursiem

Programmēšanas skola “Datorium” un Rīgas pašvaldība aicina ikvienu meiteni vecumā no 14 lī…