Sākums Tehnoloģijas 15. maijā Motormuzejā notiks Ģimenes dienas festivāls, pagarināts muzeja darba laiks

15. maijā Motormuzejā notiks Ģimenes dienas festivāls, pagarināts muzeja darba laiks

2 minūtes lasīšanai
rigas motormuzejs

Koncerts, zinātniskais teātris, ledus šovs, ģimeņu kronēšana, momentfoto – šīs un daudzas citas izklaides 15. maijā no plkst. 13.00 līdz 16.00 ģimenēm ar bērniem būs sarūpētas Ģimenes dienas festivālā, kas notiks pie Motormuzeja Rīgā. Daudzbērnu ģimenēm šajā dienā muzeja apmeklējums ir bez maksas, un muzeja darbalaiks ir pagarināts līdz plkst. 20.00.

Atzīmējot Latvijas valsts simtgadi, 2018. gads izsludināts par Goda ģimenes gadu, un tā ietvaros gaidāmi daudzi jo daudzi pasākumi un aktivitātes ģimenēm. Pirmais no tiem – Ģimenes dienas festivāls, kas vienlaikus iecerēts kā simboliska Latvijas Goda ģimenes gada atklāšana.

Festivāla programmā:
Čellu trio „Melo-M”
Zinātniskais teātris
Gigantiskie burbuļi
Ledus šovs
Hennas zīmējumi
Ģimenes momentfoto
Goda ģimeņu kronēšana
Un citas aizraujošas aktivitātes!

Par godu Ģimenes dienas festivālam 15. maijā Motormuzeja (Rīgā, S. Eizenšteina ielā 8) darba pagarināts līdz plkst. 20.00. Daudzbērnu ģimenēm, uzrādot derīgu „3+ Ģimenes karti”, ieeja muzejā bez maksas!

Ģimenes dienas festivāls notiek sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju, Valsts reģionālās attīstības aģentūru, sadarbības platformu „Demogrāfisko lietu centrs”, Latvijas vecāku organizāciju „Mammamuntetiem.lv”, „3+ Ģimenes karti”. Pasākums iekļauts Latvijas simtgades programmā.

Par Latvijas Goda ģimenes gadu
Atzīmējot Latvijas valsts simtgadi, 2018. gads izsludināts par Goda ģimenes gadu. Gada moto: „Laiks bērniem! ceļā uz ģimenei draudzīgāko sabiedrību”. Latvijas Goda ģimenes gadā ir plānoti daudzveidīgi pasākumi, lai pateiktu paldies un godinātu ģimenes, kurās jau aug , kā arī ir iecerētas aktivitātes, kas veicinātu sabiedrības izpratni par nepieciešamību kļūt par ģimenei ar bērniem draudzīgāku sabiedrību. Latvijas ir tiešā veidā atkarīga no tās bērniem, tāpēc ne tikai vārdos, bet arī darbos jāapliecina – laiks bērniem! Vairāk informācijas: www.laiksberniem.lv, .com/GodaGimenesGads, Instagram/GodaGimenesGads.
Atbildīgā institūcija par rīcības plāna detalizētas izstrādes koordināciju – Valsts reģionālās attīstības aģentūra.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Tehnoloģijas
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Meitenes aicinātas pieteikties bezmaksas programmēšanas kursiem

Programmēšanas skola “Datorium” un Rīgas pašvaldība aicina ikvienu meiteni vecumā no 14 lī…