Sākums Tehnoloģijas Izmanto “WIFI BūST” pakalpojumu un nopelni ar Wi-Fi tīklu

Izmanto “WIFI BūST” pakalpojumu un nopelni ar Wi-Fi tīklu

3 minūtes lasīšanai
wii buust

Sākoties sadarbībai ar starptautisku Wi-Fi reklāmas tīkla izveidotājiem, MAKSIKOM un reklāmas aģentūra CAPSULE sniedz uzņēmumiem Latvijā starptautiski plaši izmantotu iespēju –  pielietot publiski pieejamos Wi-Fi tīklus reklāmas vajadzībām, tādejādi arī papildus nopelnot.

Līdz šim Latvijā šāda iespēja pastāvēja, izmantojot dažādas starptautiskās sistēmas un programmatūras, kurām Latvijā nav savu reģionālo pārstāvju. Tas sarežgīja gan sistēmas pieslēgšanas procesu, gan tās administrēšanas un pielietošanas iespējas. Jaunā pakalpojuma WIFI BŪST veidotāji Latvijā uzskata, ka tieši tur ir meklējams iemesls, kādēļ šādas publiski pieejamas sistēmas Latvijā netiek plaši pielietotas. Tāpat par iemeslu uzņēmumu pārstāvji atzīst arī informācijas trūkumu par šādu sistēmu izmantošanas iespējām.

Turpmāk ikviens Latvijas uzņēmums varēs pieslēgties starptautiskai sistēmai, paverot plašas iespējas aktīvi strādāt ar paša uzņēmuma klientiem, veidojot jaunas lojalitātes programmas, kā arī, veidojot savstarpējo sadarbību – izvietot reklāmu citu uzņēmumu Wi-Fi tīklā.

Sistēmas darbības pamatā ir plaši pielietotās digitālā mārketinga reklāmas, kur dažādi vizuālie materiālu un parādās dažādos portālos. Izmantojot šo sistēmu, uzņēmumi varēs izvietot reklāmu publiskajos Wi-Fi tīklos, rādot reklāmu apmeklētājam pirms pirmās mājas lapas apmeklējuma, nepārtraucot apmeklētāju interneta lietošanas laikā turpmāk.

Pieslēdzoties jaunajai sistēmai, ikvienam uzņēmumam Latvijā tiks sniegta iespēja izmantot kādu no vairākām sistēmas piedāvātajām iespējām. Pieslēgšanās sistēmai un tās izmantošana kā tāda ir pakalpojums, ja uzņēmuma telpās ir izveidots Wi-Fi tīkls. Ja tāda nav –pakalpojuma veidotāji var palīdzēt tādu izveidot.

  • – Iekšējais reklāmas tīkls –  pieslēdzoties šai sistēmai, uzņēmuma Wi-Fi tīklā uzņēmums varēs izvietot pats savu reklāmu vai informatīvo materiālu, tādejādi informējot tā apmeklētājus par jaunākajām aktualitātēm un iespējām.
  • Plāns – Remārketings – uzņēmums savā Wi-Fi tīklā izvieto pats savu reklāmas materiālu, aicinot tīkla apmeklētāju pieteikties arī turpmākai uzņēmuma jaunumu un aktualitāšu saņemšanai, protams – neuzliekot to kā obligāti nepieciešamu. Izmantojot šo iespēju, ikviens uzņēmums varēs nodrošināt savstarpējo attiecību turpinājumu ar uzņēmuma tīkla apmeklētājiem arī nākotnē, izmantojot sistēmā iebūvētās iespējas.
  • Plāns – Ienākošās reklāmas tīkls – uzņēmums varēs atļaut savā Wi-Fi tīklā izvietot reklāmas materiālu arī citiem uzņēmumiem. Uzņēmumam, protams, tiek nodrošināta pilna kontrole pār to, kurš uzņēmums plāno izvietot savu reklāmas materiālu tā tīklā. Jebkuram uzņēmumam ir iespēja atteikt reklāmas izvietošanu. Galvenais šī plāna ieguvums uzņēmumam ir sadarbība ar citu uzņēmumu un, atbilstoši plāna nosaukumam – papildus peļņas iespēja, pārdodot sava Wi-Fi tīkla reklāmas vietu sistēmai. Tāpat uzņēmums varēs izvietot reklāmu arī cita uzņēmuma Wi-Fī tīklā, ja tas būs pieslēdzies sistēmai un devis savu atļauju attiecīgās reklāmas izvietošanai.

Sistēmas ar līdzīgām iespējām tiek plaši pielietotas visā pasaulē, tomēr neviena cita nedod iespēju izmantot sistēmu kā papildus ieņēmumu rīku uzņēmumam. Šobrīd sistēma, kuras pārstāvniecību Latvijā uzņemas MAKSIKOM un CAPSULE, strauji iekaro Eiropas tirgu, strādājot visās Baltijas valstīs, Somijā, Zviedrijā, Polijā un citās Eiropas valstīs. Ņemot vērā, ka pasaulē šobrīd neviena cita sistēma nepiedāvā peļņas iespēju saviem partneriem sistēma tiek plaši pielietota arī .

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Tehnoloģijas
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…