Sākums Tehnoloģijas Rīgā tiek atvērts pirmais Xiaomi autorizētais elektronikas veikals

Rīgā tiek atvērts pirmais Xiaomi autorizētais elektronikas veikals

2 minūtes lasīšanai
Xiaomi

2018. gada 6. septembrī no 17:00 Xiaomi autorizētajā veikalā Tērbatas ielā 14 (Rīga, Centra rajons, Tērbatas iela 14,) varēs nopirkt viedtālruni par 10 eiro!*

Xiaomi – visā pasaulē atzīts elektronikas zīmols. Uzņēmuma devīze: “Inovācijām jābūt pieejamām ikvienam”. Lietotāji augsti novērtē Xiaomi produktus, pateicoties augstās kvalitātes un pieejamās cenas apvienojumam, ar ko tas izdevīgi atšķiras no citiem ražotājiem. Uzņēmuma sortiments ir plašs un iekļauj viedtālruņus ar savu programmatūru MIUI un Android (kopprojekts ar Google), valkājamu elektroniku, sadzīves tehniku, pārvietošanās līdzekļus, un sīkrīkus utt.

Iepazīties un iegūt iespēju iegādāties Xiaomi produkciju par īpašām cenām ( Redmi 5A – 10 eiro, viedtālrunis Redmi5 – 25 eiro, powerbank 5 000 mAh – 5 eiro), kā arī saņemt dāvanu, veicot pirkumu, var jau šajā ceturtdienā.

Aktuālo informāciju par veikala sortimenta paplašināšanu var uzzināt oficiālajā kopienā Xiaomi Latvia Facebook.

Svarīgi atzīmēt, ka preču piegādes ir oficiālas, atbilst visām prasībām un normām, ir droši lietojamas, pieejama garantijas servisa apkope Baltijas valstīs. Kvalificēti konsultanti palīdzēs izvēlēties ierīci, kā arī veikt sākotnējo iestatīšanu pēc pirkuma veikšanas.

Veikala atvēršanu realizē uzņēmums RDC Group – Xiaomi preču zīmes pārstāvis Krievijas Federācijā, NVS valstīs un Eiropā  – tirdzniecības struktūrvienības Smart Orange SIA personā. RDC Group dibināts 2007. gadā un iekļauj daudzus meitasuzņēmumus no dažādām biznesa sfērām, tostarp digitālo ierīču un aksesuāru, patēriņa preču ražošanas un izplatīšanas, kā arī investīciju jomā nekustamajā īpašumā Ķīnā. Uzņēmums darbojas Ziemeļamerikā un Latīņamerikā, Eiropā, Krievijas Federācijā un NVS valstīs, Tuvajos Austrumos, Āfrikā un Āzijas un Klusā okeāna reģiona valstīs. RDC grupas galvenā mītne atrodas Honkongā, bet izstrādes un pētījumu nodaļa – globālajā ražošanas centrā Šeņčžen, Ķīnā.

* Īpašās cenas ir spēkā tikai Xiaomi oficiālajā veikalā svinīgās atklāšanas dienā 2018. gada 6. septembrī no 17:00 līdz veikala slēgšanai. Preču un dāvanu skaits ir ierobežots. Vairāk par akciju var uzzināt pie pārdevējiem-konsultantiem.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Tehnoloģijas
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…