Sākums Tehnoloģijas HMD iepazīstina ar jauno Nokia 7.1

HMD iepazīstina ar jauno Nokia 7.1

6 minūtes lasīšanai
Nokia71

HMD Global, Nokia tālruņu mājvieta, paziņo par Nokia 7.1 iznākšanu. Šis ir pirmais viedtālrunis ar PureDisplay ekrāna tehnoloģiju, kas piešķir video skatīšanās pieredzei jaunu kvalitāti– spilgti kontrasti, lieliska izšķirtspēja un piesātinātas krāsas.

Nokia 7.1 izsmalcinātais HDR displejs ir meistarīgi iestrādāts greznā dizainā, piedāvājot uzlabotu attē veidošanas pieredzi, kuru nodrošina duālā aizmugurējā kamera ar dziļuma sensoru un ZEISS Optiku.

Juho Sarvikas, “HMD Global'' produktu vadītājs: “Gandrīz divas trešdaļas videoklipu visā pasaulē tiek skatīti mobilajās ierīcēs, tāpēc mēs esam ieviesuši PureDisplay tehnoloģiju, sniedzot ikvienam augstas kvalitātes satura baudīšanas iespējas. Nokia 7.1 arī piedāvā SDR satura konvertēšanu uz HDR. Tas nozīmē, ka lietotāji varēs baudīt HRD kvalitātes izklaidi pat tad, ja skatītais saturs nav šādā kvalitātē.

Mēs ticam, ka vislabākā kamera ir tā, ko iespējams nēsāt līdzi, tāpēc mēs esam izstrādājuši jaunu attēlu veidošanas pieredzi, ko nodrošina ZEISS optika –  ātrs fokuss, pateicoties divu fāžu noteikšanas tehnoloģijai, lai ikviens varētu radīt HDR kvalitātes fotogrāfijas. Mēs esam gandarīti par unikālo, augstvērtīgās pieredzes viedtālruni, kas izveidots kopā ar labākajiem sadarbības partneriem par lielisku cenu.”

PureDisplay

Nokia 7.1 ir pirmais Nokia viedtālrunis, kam pieejama PureDisplay ekrāna tehnoloģija. Šī tehnoloģija nodrošina augstvērtīgu skatīšanās pieredzi ar HDR kvalitātes izklaidi. Youtube video, Netflix raidījumu vai Amazon Prime satura vērošana tiek pacelta jaunā kvalitātes līmenī, pateicoties HDR10, kas nodrošina augstāku krāsu kontrastu (1,000,000:1 dinamiskā kontrasta attiecība) un lielisku izšķirtspēju, atklājot attēla nianses gan gaismā, gan tumsā.

Neatkarīgi no tā, vai viedtālrunis tiek izmantots brīvā dabā, atrodoties spilgtos saules staros vai vājā apgaismojumā iekštelpās, Full HD+5,84 un 19:9 ekrāna attiecība automātiski pielāgos gaismas spilgtumu un kontrastu, lai ekrāna saturs vienmēr būtu saskatāms un košs. Nokia 7.1 piedāvā izbaudīt uzlaboto ekrāna pieredzi visos videoklipos, ieskaitot ne-HDR saturu. Tas  pateicoties 16bit dzinējam, kas apstrādā miljoniem pikseļu sekundē, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo ekrāna kvalitāti jebkuros apstākļos.

Nokia 7.1 ir aprīkots ar Qualcomm® Snapdragon ™ 636 mobilo platformu, kas būtiski uzlabo viedtālruņa veiktspēju, padarot Nokia 7.1 par lielisku ierīci HDR satura pārraidīšanai. Šī platforma nodrošina augstākās klases grafisko elementu sniegumu un baterijas efektivitāti, lai lietotājs varētu vēl ilgāk izbaudīt audio un video saturu. USB tipa C ātrās uzlādes ieeja nodrošina baterijas uzlādi līdz 50% jau pusstundas laikāii telefona ātrai un ērtai lietošanai.

Premium

Nokia 7.1 ir viedtālrunis, kur sastopas dizaina un inženierijas izcilums, piedāvājot augstu produkta kvalitāti un premium materiālus, kas tiek sagaidīts no Nokia viedtālruņiem. Izmantojot dizaina tehniku, kas atrodama juvelierizstrādājumos un augstas kvalitātes pulksteņos, Nokia 7.1 demonstrē estētiski patīkamus kontrastus starp dažādām nevainojami apvienotām metāla apdarēm un nelieliem, spilgtiem elementiem.

Dizainam piemīt unikāla krāsu mijiedarbība, kas panākta ar stikla refrakciju (lūšanu), lai sasniegtu dziļas, piesātinātas un neitrālas krāsas, kas ietver gan gaismu, gan dziļumu. Nokia 7.1 meistarību papildina tādi noslēdzošie elementi kā, piemēram, duāli anodēta alumīnija dimanta griezuma krāsu malas.

Nokia 7.1 sniedz lielāku pieredzi mazākā viedtālrunī, kas ērti iederas kā kabatā, tā plaukstā. Stabilitātes sajūta mijas viscaur viedtālrunim, pateicoties 6000 sērijas alumīnija CNC mehanizētajam rāmim un izlietam metāla centram.

Pastāsti savu stāstu ar uzlabotajām attēla uzņemšanas iespējām

Nokia 7.1 īpaši jūtīgās ZEISS Optics 12MP/5MP duālās kameras ar divu fāžu noteikšanu nodrošina ļoti ātru un precīzu auto fokusu. Šī kamera veido arī lieliskus HDR  kvalitātes attēlus visos apstākļos, ieskaitot mazā apgaismojumā. Iegūstiet perfektus studijas stila “bokeh” attēlus ar duālām aizmugurējām kamerām vai 8MP priekšējo kameru, kas izmanto AI, lai mākslinieciski aizēnotu fonu tā, it kā attēls tiktu uzņemts studijā. Izmantojot kameru, iespējams arī samazināt “nestabilo roku” efektu, filmēšanā pielietojot elektronisko attēlu stabilizācijas (EIS) tehnoloģiju. Tāpat Nokia 7.1 piedāvā augstu precizitāti ar  iestrādāto 360° Nokia telpisko audio.

Jaunais kameras interfeiss (UI) ļauj pilnībā kontrolēt balto krāsu balansu, ISO, atvērumu un slēdža ātrumu, izmantojot Pro kameras režīmu. Nokia 7.1 uzlabotais divu skatu (dual-sight) režīms ļauj atsevišķi mainīt attēlu izmēru vai izolēt katru kadru, sniedzot iespēju uzreiz dalīties ar uzņemtiem attēliem sociālajos medijos caur kameras aplikāciju (Camera App). Izmantojot šo aplikāciju, iespējams viegli un ātri piekļūt arī Lens un kustīgajiem attēliem (Motion Photos).

Nokia 7.1 AI uzlabotajā priekšējā kamerā iestrādāta sejas pazīšanas funkcija, sniedzot kameras lietotājam iespēju izveidot animētas 3D personas/maskas un filtrus. Ar vienu pieskārienu iespējams #bothies ievietot uzreiz gan Facebook.com, gan YoutTube platformās ar tālruņa kameras aplikāciju.

Tīrs, drošs un  atjaunots Android One

Nokia 7.1 pievienojas plašajam Nokia viedtālruņu klāstam Android One saimē, nodrošinot augstas kvalitātes programmatūras lietošanas pieredzi, ko atbalsta Google. Nokia Android One viedtālruņi piedāvā lielisku datu krātuvi un akumulatora darbošanās laiku, turklāt tie ir papildināti ar jaunākajām Google izstrādātajām inovācijām.

Nokia 7.1 trīs gadu garumā saņems mēneša drošības lejupielādes un divus gadus OS atjauninājumus, kā to garantē Android One programma. Turklāt Google Play aizsargā visas veikalā esošās aplikācijas, kā arī tās, kuras atrodas viedtālrunī, pasargājot to no dažādiem vīrusiem. Šīs drošības sistēmas padara Nokia 7.1 par vienu no drošākajiem un modernākajiem tālruņiem tirgū, jo šī ierīce vienmēr būs atjaunināta, pateicoties jaunākajām Google inovācijām, tostarp Google Assistant un Google fotoattēliem (Google Photos) ii[i] ar bezmaksas neierobežotu augstas kvalitātes fotoattēlu krātuvi.

Nokia 7.1 ir veidots, lai būtu gatavs Android 9 programmatūras atjauninājumam, ietverot AI apstiprinātas funkcijas, kas padara ierīci gudrāku, ātrāku un ļauj viedtālrunim pielāgoties tā lietotājam. Adaptīvā akumulatora funkcija ierobežo akumulatora lietojumu tām aplikācijām, kuras netiek bieži izmantotas, kā arī  App Action spēj noteikt to, ko viedtālruņa lietotājs grasās darīt, palīdzot ātrāk nonākt līdz nākošajai darbībai viedtālrunī.

Jaunais viedtālrunis būs pieejams atsevišķos tirgos, tajā skaitā Latvijā, novembrī ar diviem RAM/ROM veidiem – 3GB/32GB un 4GB/64GB par ējo mazumtirdzniecības cenu starp 299€ līdz 349€, atkarībā no valsts.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Tehnoloģijas
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…