Sākums Tehnoloģijas Bolt (Taxify) plāno nākotnē piedāvāt arī ēdienu piegādes pakalpojumu

Bolt (Taxify) plāno nākotnē piedāvāt arī ēdienu piegādes pakalpojumu

1 minūtes lasīšanai
bolt

Eiropas kopbraukšanas platforma Bolt jau vasaras sākumā papildināt savu pakalpojumu klāstu un uzsākt ēdienu piegādes pakalpojuma nodrošināšanu uzņēmuma atslēgas tirgos Eiropā un Āfrikā. Sākumposmā pakalpojums tiks nodrošināts pilotprojekta režīmā Igaunijā, Somijā un Dienvidāfrikā.

“Mūsu ir ļoti orientēti uz klientu un viņa vajadzībām. Viens no labākajiem piemēriem mūsu darbības pamatprincipiem ir tas, kā mēs esam spējuši izveidot efektīvi darbojošos uzņēmumu, kas tirgū vienlaicīgi piedāvā labākās cenas pasažieriem un zemākās komisijas maksas vadītājiem. Tas mums ir ļāvis augt straujāk, plašāk un ar mazākiem izdevumiem nekā to spējusi jebkura cita platforma pasaulē,” uzsver Bolt dibinātājs un vadītājs Markuss Villigs.

„Tagad mēs vēlamies šo domāšanas veidu īstenot arī ēdienu piegādes nozarē. Apvienojot mūsu tehnoloģiju iespējas, efektīvo darbību, un simtiem tūkstošu autovadītāju, mēs plānojam nodrošināt labāko iespējamo ēdienu piegādes pakalpojumu miljoniem cilvēku Eiropā un Āfrikā, kuri jau šobrīd izmanto mūsu pakalpojumus ikdienā.”

Uzņēmums nesen īstenoja globā zīmola maiņu, tostarp mainot savu nosaukumu no Taxify uz Bolt, lai pietuvinātu zīmola identitāti uzņēmuma vīzijai par transporta nozari kopumā. Bolt šobrīd piedāvā ne tikai taksometrus, bet arī kopbraukšanas pakalpojumus ar automašīnām un motocikliem, kā arī skūteru koplietošanu.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Tehnoloģijas
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Meitenes aicinātas pieteikties bezmaksas programmēšanas kursiem

Programmēšanas skola “Datorium” un Rīgas pašvaldība aicina ikvienu meiteni vecumā no 14 lī…