Sākums Tehnoloģijas AOC laiž klajā atjaunotu spēļu monitoru AGON AG272FCX

AOC laiž klajā atjaunotu spēļu monitoru AGON AG272FCX

3 minūtes lasīšanai
ag272fcx6

Displeju speciālists AOC paziņo par AG272FCX6 izlaišanu, kas ir 68,6 cm (27 collas) izmēra izliektā Full HD spēļu monitora AG272FCX atjaunota versija. Jaunākais AG272FCX6 ir uzlabots ar 165 Hz atsvaidzes frekvenci, salīdzinājumā ar iepriekšējo, kuram bija 144 Hz, turklāt tas ir pieejams par izdevīgāku cenu. Spēlētājiem nebūs jāizvēlas starp ātri reaģējošu displeju un paneli ar izcilu attēla kvalitāti, jo monitora MVA panelis var lepoties ar ātru reakcijas laiku 1 ms, kā arī 3000:1 kontrasta attiecību un 178°/178° platiem skatīšanās leņķiem. AG272FCX6 uzmanību piesaistošais ar pielāgojamām RGB gaismiņām aizmugurē aizņem tik maz vietas uz galda, cik vien iespējams; tam ir ergonomisks statīvs ar augstuma regulēšanas iespēju, kā arī minimāla platuma sānu malas vairāku monitoru konfigurācijas iespējai. AMD FreeSync atbalsts praktiski novērš attēla raustīšanos un “plēšanu”, piedāvājot vienmērīgu spēļu pieredzi, palīdz vēl vairāk iedziļināties spēlē, kā arī rada monitora ātrā paneļa un 1800R izliekuma radīto “savienojamības sajūtu”.

Gatavs uzņemt ātrumu

AOC AGON AG272FCX6 prezentē pilnīgi jaunu pārliecinošas līmeni, īpaši piemērotu MMORPG, Action un Racing vai Sim spēļu faniem. 27 collu MVA panelis ir veidots ar smalku 1800R izliekumu, vizuāli pievelkot spēlētājus tuvāk ekrānā notiekošajam. AG272FCX6 paneļa maksimālā atsvaidzes intensitāte ir 165 Hz, un, lietojot kopā ar AMD FreeSync, monitors pielāgo tā atsvaidzes frekvenci, saskaņojot GPU mainīgos kadrus spēlēs sekundes laikā un novēršot ekrāna “plēšanu”. Minimālā ievades aizkave ļauj spēlētājiem saņemt vizuā atgriezenisko saiti bez ievērojama latentuma. Pateicoties augstās atsvaidzes frekvencei, spēlētāji būs maksimāli ieguvēji ar dabisko Full HD izšķirtspēju. Ar 165 Hz un 1 ms reakcijas laiku samazinās izplūšanas efekts, kustības izskatās dabiskākas, malas ir skaidrākas un spēle nav saraustīta. Arī MVA paneļa 3000:1 kontrastu attiecība pārsteidz ar piesātinātiem melnajiem toņiem, spilgtām krāsām un 100% sRGB krāsu gammas pārklājumu.

Pielāgojiet to savai gaumei

Tā kā AG272FCX6 mērķauditorija ir spēlētāji, kam patīk pielāgot savas kaujas stacijas unikāliem PC veidiem dažādos izmēros un formās, un RGB krāsas perifērijas ierīcēm, monitoram ir sarkanas, zaļas un zilas gaismas diodes aizmugurē ar spārnu formas akcentu un trīs intensitātes līmeņiem. Pielāgošanu turpina pilnībā ergonomisks statīvs, kas piedāvā 110 mm augstuma regulēšanu papildus grozīšanas un sagāšanas opcijai. Lodziņā iekļautais vadu kontrolieris QuickSwitch nodrošina ātru piekļuvi AOC spēles režīmiem (FPS, sacīkšu, RTS un trīs pielāgojamiem iestatījumiem), neizmantojot OSD ar 5 virzienu kursorsviru displeja apakšā. Statīva konstrukcijā iebūvētais rokturis un kabeļu vadība ļauj ērti transportēt un izveidot pārredzamāku galda virsmu bez acīmredzamas nekārtības.

Spēļu komforts

AG272FCX6 piedāvātā AOC Shadow Control opcija nodrošina iespēju izgaismot tumšās zonas, labāku detaļu saskatīšanu, neietekmējot pārējo attēlu, vai arī aptumšo spilgtās zonas. Turklāt, lai spēlētāji varētu ērti spēlēt vairāku stundu garumā, AOC Flicker-Free Technology novērš ekrāna mirgošanu, un Low Blue Light režīms samazina zilās gaismas intensitāti, samazinot acu diskomfortu un nogurumu. AG272FCX6 2x HDMI porti, 1x DisplayPort un 1x VGA ieeja, kā arī 2x USB 3.0 porti ļauj pieslēgt vairākus avotus. Audio var straumēt pa AG272FCX6 stereo skaļruņiem (2x3W) vai novirzīt caur austiņu portu aizmugurē.

AOC AGON AG272FCX6 būs pieejams pārdošanā 2019. gada aprīlī par MSRP (ražotāja ieteicamā mazumtirdzniecības cena) 349,00 €.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Tehnoloģijas
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…