Sākums Tehnoloģijas PayPal ievieš bezmaksas P2P pakalpojumu Latvijā savstarpējiem norēķiniem

PayPal ievieš bezmaksas P2P pakalpojumu Latvijā savstarpējiem norēķiniem

2 minūtes lasīšanai
paypal topic

Jaunā funkcija ļauj viegli pieprasīt, nosūtīt un saņemt naudu no draugiem un ģimenes eiro valūtā, bez maksas izmantojot lietotni vai tīmekļa vietni Latvijā un ārvalstīs. Pārskaitījumi Eiropas Savienības teritorijā ir bez maksas.

PayPal paplašina P2P pakalpojumu līdz 25 valstīm Eiropā, kurām tagad pievienojas arī , sniedzot risinājumu nelieliem maksājumiem un norēķiniem, kas ir tik izplatīti modernajā pasaulē. PayPal piedāvā ē risinājumu lietotājiem, kuri vēlas veikt vai saņemt maksājumu, – tagad iespējams ātri nosūtīt, saņemt vai pieprasīt naudu no draugiem un ģimenes, izmantojot PayPal lietotni vai tīmekļa vietni. Ar jauno pakalpojumu var bez maksas norēķināties eiro valūtā ar ģimeni un draugiem, izmantojot PayPal sistēmu un izvēloties naudas nosūtīšanas avotu (PayPal konts, karte vai bankas konts), ja nauda nav jākonvertē citās valūtās.

“Mūsu jaunais pakalpojums ļauj Latvijā viegli veikt maksājumus, izmantojot ierīci vai datoru, kā arī savstarpēji norēķināties eiro valūtā ar ģimeni un draugiem ES teritorijā bez papildu maksas, ja nav nepieciešams naudu konvertēt citā valūtā vai norādīt konta numuru,  ir vajadzīga tikai saņēmēja e-pasta adrese. Mēs vēlamies lietotājiem nodrošināt ātrus un tiešus maksājumu pakalpojumus,” norāda PayPal pārdošanas un tirgus attīstības vadītāja Baltijas valstīs un Krievijā Olga Lonšakova (Olga Lonshakova).

Pakalpojums ir ieviests PayPal individuālo maksājumu portfolio ietvaros, lai nodrošinātu praktiskus risinājumus lietotāju vajadzībām. Kopš PayPal nodibināšanas 1999. gadā uzņēmums vienmēr ir pievērsies individuālajiem maksājumiem, pastāvīgi ieviešot jaunākās tendences nozarē un veicinot tās attīstību kopumā. Pašlaik uzņēmums nodrošina plašu maksājumu veidu klāstu dažāda mēroga tirgotājiem un patērētājiem. PayPal turpina īstenot savu mērķi – veicināt demokrātiju naudas līdzekļu jomā un aizvien lielākam cilvēku skaitam sniegt labākas iespējas pārvaldīt savas finanses atbilstoši vajadzībām un vēlmēm.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Tehnoloģijas
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…