Sākums Tehnoloģijas Glabāsim savas paroles droši

Glabāsim savas paroles droši

1 minūtes lasīšanai
bitwarden

Ikvienam ir nepieciešams paroļu pārvaldnieks, lai droši pārlūkotu tīmekli – tie ļauj jums iestatīt praktiski neatlaužamas visiem jūsu tiešsaistes kontiem, kā arī saglabāt virkni citu sensitīvu datu, kas visi ir šifrēti un aizsargāti ar vienu galveno paroli.
Ja neesat apmierināts ar pašreizējo piedāvājumu vai meklējat atvērtā koda alternatīvu, skatiet 8bit Solutions LLC Bitwarden un Bitwarden mobilajam tālrunim.
Bitwarden piedāvā visaptverošu risinājumu paroļu pārvaldībai visās galvenajās darbvirsmas platformās (, Mac un ), mobilajās ierīcēs ( un iOS) un tīmekļa pārlūkprogrammās (, Firefox, Safari, , Opera uc).

Runājot par funkcionalitāti, Bitwarden ir visas galvenās bāzes – tās funkciju kopums ir praktiski identisks konkurentiem, piemēram, LastPass, un tas iegūst papildpunktuss ar papildiespējām – labāki pārlūka papildinājumi, īpaši Firefox, kur LastPass vājums ir akūts.

Galvenā universālā lietotne ir visaptveroša, bet lietotājam draudzīga, ar līdzīgām un pazīstamām funkcijām visās mobilajās un darbvirsmas platformās. Savienojiet to ar attiecīgajiem pārlūkprogrammas papildinājumiem datorā, un tas ļauj viegli piekļūt sensitīvajiem datiem un citām saglabātajām lietām

Tiem, kas domā par tāda atvērtā pirmkoda projekta ilgtermiņa ilgtspēju, būtu jāaplūko tās apmaksātie līmeņi. Visas galvenās funkcijas ir bezmaksas, ieskaitot iespēju koplietot savu kontu ar vienu citu personu, bet jūs varat samaksāt nelielu naudas su,,u, lai koplietotu piecu ģimenes daļu tikai par $ 1 / mo, kas ietver neierobežotas kolekcijas, 1GB šifrētu failu glabāšanu un iespēju veikt pašapkalpošanos glabāt savu seifu par papildu drošību. Ir pieejami arī biznesa plāni, sākot no $ 5 / month (komandas) un $ 3 par lietotāju / mēnesi (Enterprise).

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Tehnoloģijas
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Revolut sāk piedāvāt eSIM pakalpojumu

revolut, globālā finanšu lietotne ar vairāk nekā 40 millioniem klientu visā pasaulē un 300…