Sākums Tehnoloģijas ‘Revolut’ startējis biržas tirdzniecības pakalpojumu biznesā

‘Revolut’ startējis biržas tirdzniecības pakalpojumu biznesā

1 minūtes lasīšanai
revolut akcijas tirdznieciba 51329389

Londonā bāzētā finanšu tehnoloģiju kompānija “Revolut” no 1. augusta visā Eiropā sākusi piedāvāt biržas tirdzniecības pakalpojumus, iesākumā pakalpojumu klāstu nodrošinot “Metal” karšu klientiem, informē kompānija.

“Revolut” “Metal” karšu varēs veikt līdz 100 tūlītējiem bezmaksas darījumiem ar vairāk nekā 300 biržu sarakstos iekļautām uzņēmumu akcijām Ņujorkas biržā un “Nasdaq”, kā arī izmantot informāciju par cenu izmaiņām reāllaikā un situāciju tirgū. Uzņēmumu saraksts ir augošs, un kompānija “Revolut” ir iecerējusi to nepārtraukti paplašināt.

Tuvāko nedēļu laikā “Revolut” sāks šo pakalpojumu piedāvāt arī saviem “Standard” un “” līmeņa klientiem. Standarta klienti mēnesī varēs veikt trīs bezmaksas tirdzniecības darījumus, savukārt “Premium” klientiem atļautais bezmaksas darījumu skaits būs astoņi. Par ārpus mēnesī noteiktā limita veiktajiem tirdzniecības darījumiem būs jāmaksā 1,09 eiro komisija par katru darījumu, kā arī ikgadējā glabāšanas maksa 0,01% apmērā par ieguldījumu portfeļa uzturēšanu. Tirdzniecībai pieejamais laiks ir no 9.30 rītā EST līdz 16.00 pēcpusdienā EST (ASV).

Konta minimālā summa ieguldījumu veikšanai nav noteikta, un “Revolut” klientiem sniedz iespēju iegādāties nepilnas akcijas tikai par vienu ASV dolāru.

Visi valūtas darījumi tiks veikti kā ierasts, izmantojot “Revolut” multivalūtu maku, kas nozīmē, ka ikviens, kurš vēlas investēt, naudu no savas valūtas konta var pārskaitīt ASV dolāros, piemērojot “Revolut” maiņas kursu un veicot automātisko konversiju.

Plānotie pasākumi ietver piekļuvi Apvienotajā Karalistē un Eiropas valstīs tirgotajām akcijām, biržas indeksu instrumentiem (ETF) un iespējām veikt ieguldījumus, izmantojot obligāciju un akciju ISA (Individual Savings Account). Tiek plānota piekļuves paplašināšana globālā mērogā, no kuras nākotnē ieguvēji būtu tie “Revolut” lietotāji, kuri atrodas ārpus Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ).

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Tehnoloģijas
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…