Sākums Jaunumi BITE Latvijā sāk piedāvāt viedpulksteņus ar eSIM un mobilā tīkla pieslēgumu

BITE Latvijā sāk piedāvāt viedpulksteņus ar eSIM un mobilā tīkla pieslēgumu

2 minūtes lasīšanai
bite cita kompanija logoLV

No šīs nedēļas mobilo sakaru operators BITE uzsāk piedāvāt mobilo sakaru pakalpojumus viedpulksteņiem, kas ir aprīkoti ar eSIM. Tas sniedz iespēju viedpulkstenī saņemt, rakstīt , zvanīt un saņemt zvanus, kā arī izmantot internetu pat tad, ja viedtālrunis nav tuvumā vai ir izlādējies. Pakalpojuma ieviešanu lielā mērā veicinājis viedpalīgu popularitātes pieaugums. Piemēram, BITĒ šī gada pirmajā pusgadā viedpulksteņu pārdošanas apjomi palielinājušies par 50%, savukārt statistikas kompānija “Statista” prognozē, ka turpmākajos gados Eiropā šī viedpalīga lietotāju skaits ik gadu augs par vairāk nekā 5%, jau pēc trīs gadiem sasniedzot vairāk nekā 44 miljonus.

Līdz šim viedpulksteņiem bija nepieciešams nepārtraukts “Bluetooth” ar viedtālruni, kur attālums starp abām ierīcēm nepārsniedz aptuveni 30 metrus, lai viedpulkstenī, piemēram, saņemtu paziņojumus par ienākošajām ziņām un zvaniem, kā arī veiktu zvanus un rakstītu ziņas tieši no pulksteņa.

eSIM ir elektroniska SIM karte, kas iebūvēta viedpulkstenī, līdz ar to ļaujot šajā ierīcē nodrošināt neatkarīgu mobilā tīkla pieslēgumu, kas iepriekš nebija iespējams. Lai izmantotu jaunās iespējas, lietotājam jābūt “ Watch LTE 42 mm” vai “ Galaxy Watch LTE 46mm” viedpulkstenim ar eSIM atbalstu.

“BITES “gudro” risinājumu klāstā esam iekļāvuši jaunu pakalpojumu, proti, klientiem no šodienas ir iespēja pilnvērtīgi lietot visas viedpulksteņa piedāvātās funkcijas neatkarīgi no telefona un izmantot savu vienīgo pieslēguma numuru kā viedtālrunī, tā viedpulkstenī. Ņemot vērā to, ka dažādu viedpalīgu, tostarp viedpulksteņu popularitāte nemitīgi aug, ko redzam arī pārdošanas rezultātos, prognozējama liela interese arī par viedpulksteņiem ar eSIM,” stāsta BITES mārketinga vadītāja Diāna Šmite.

Viņa papildina, ka viedpulksteņi kļuvuši populāri, pateicoties savai funkcionalitātei – tie spēj nodrošināt nepieciešamo gan tiem, kuri nepārtraukti vēlas būt lietas kursā par savu veselības stāvokli, piemēram, sekojot līdzi pulsam un miega kvalitātei, gan tiem, kuriem svarīga nepārtraukta saziņa.

Savukārt eSIM paceļ viedpulksteņu funkcionalitāti jaunā līmenī, ļaujot tā lietotājam atstāt viedtālruni mājās un izmantot tā galvenās funkcijas attālināti. Tas nozīmē, ka, piemēram, dodoties aktīvā pārgājienā vai ikvakara pastaigā ar suni, sportojot vai iepērkoties veikalā, vairs nebūs nepieciešams ņemt līdzi viedtālruni – nepieciešamības gadījumā no viedpulksteņa būs iespējams gan sazvanīties, gan nosūtīt ziņas, gan saņemt ienākošos paziņojumus un zvanus, kā arī klausīties mūziku.

eSIM izmantošanai ir jāpieslēdz īpašs tarifu “Bite viedpulkstenim”, kas pagaidām ir pieejams fiziskām personām. Tas maksā 10 eiro mēnesī vai 5 eiro mēnesī, ja tiek pirkts kopā ar ierīci.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Jaunumi
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…