Sākums Jaunumi Latvijā rada jaunu “Facebook” reklāmu automatizācijas servisu

Latvijā rada jaunu “Facebook” reklāmu automatizācijas servisu

1 minūtes lasīšanai
adyeet

Idejas autoriem nepieciešamība pēc šāda rīka sākotnēji radās pašiem, jo, meklējot automatizācijas iespējas, izrādījās, ka pieejamie rīki ir vai nu pārāk dārgi, vai arī izstrādāti lielu aģentūru vajadzībām un pārāk komplicēti ikdienas lietošanai. Pēc konkurentu izpētes tika pieņemts lēmums šādu rīku radīt pašiem.

Servisa pamatā ir , kas regulāri pārbauda pievienoto “Facebook” lapu, lai noskaidrotu, vai tajā nav publicēti jauni ieraksti. Ja sistēma konstatē, ka ir publicēts jauns ieraksts, tas tiek pievienots lietotāja iepriekš izveidotai reklāmas kampaņai un reklamēts pēc kampaņas izveidošanas brīdī noteiktajiem parametriem. Ja vienlaicīgi tiek reklamēti vairāki ieraksti, iepriekš uzstādītais budžets tiek sadalīts uz šiem ierakstiem.

Lai sāktu darbu, nepieciešama vien Facebook lapa un reklāmas konts, kuram piesaistīts maksājumu līdzeklis. Reģistrācija notiek ar “Facebook” lietotāja profilu, pēc kā uzreiz var sākt veidot pirmo kampaņu. Visiem jaunajiem lietotājiem tiek piedāvāts divu nedēļu izmēģinājuma periods, kura laikā var izmantot visas rīka piedāvātās iespējas bez kartes pievienošanas, kas neuzliek nekādas saistības.

Kā liecina uzņēmuma aplē, jaunais ļaus ietaupīt līdz pat 20 stundām mēnesī.

Šobrīd ir pieejama “AdYeet” pirmā versija, kuru izmanto vairāki Latvijas un arī ārvalstu interesenti.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Jaunumi
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…