Sākums Jaunumi “Bite” sāk biznesa klientiem piedāvāt fiksētos telefona sakarus

“Bite” sāk biznesa klientiem piedāvāt fiksētos telefona sakarus

1 minūtes lasīšanai
bite cita kompanija logoLV

Mobilo sakaru operators “” sācis piedāvāt biznesa klientiem arī fiksētos telefona sakarus, attīstot “OneIT” konceptu, informēja uzņēmumā.

Kā klāstīja uzņēmumā, jaunā pakalpojuma iekļaušanu “OneIT” konceptā ietekmējis aizvien aktuālais pieprasījums pēc fiksētajiem sakariem biznesa klientu ū, kā arī uzņēmumu pieaugošā vēlme saņemt visus informācijas un komunikāciju tehnoloģiju (IKT), kā arī telekomunikāciju pakalpojumus pie viena pakalpojumu sniedzēja.

Uzņēmumā norāda, ka mūsdienās fiksētās līnijas funkcijas ir daudz plašākas nekā kādreiz. Piemēram, fiksētās sakaru līnijas un “Viedā zvanu pārvaldnieka” pakalpojumi ļauj vēl optimālāk pārvaldīt sava uzņēmuma ienākošo un izejošo zvanu plūsmu.

“Biznesa klientiem tas nozīmē vairāku pakalpojumu apvienošanu un efektīvāku to pārvaldību, vienlaikus optimizējot izmaksas līdz pat 30% apmērā – vienu līgumu, vienu rēķinu, vienu tehniskā atbalsta sniedzēju, kas ir pieejams 24/7 u.tml.,” norādīja “Bites” mārketinga vadītāja Diāna Šmite. “Prognozēju, ka vislielākais pieprasījums pēc fiksētajiem telefona sakariem gaidāms vidējo un lielo uzņēmumu, kā arī valsts sektora klientu lokā.”

“Bites” fiksētos numurus ir iespējams pieslēgt ne tikai pie klasiskā stacionārā telefona, bet arī pie mobilā telefona. Tāpat vienu telefona numuru iespējams piesaistīt vairākām ierīcēm.

Kopumā šobrīd “Bites” “OneIT” pakalpojumu portfelī ir tādi IKT un telekomunikāciju pakalpojumi kā un datu pārraide, mobilie un fiksētie balss pārraides risinājumi, datu centrs un mākoņpakalpojumi, drošas IT infrastruktūras izveide un IT apkalpošana.

Kā liecina “Lursoft” pieejamā , 2018. gadā “Bite ” strādāja ar 99,98 miljonu eiro apgrozījumu un 14,96 miljonu eiro peļņu. SIA “Bite Latvija” pilnībā pieder Lietuvas kompānijai “Bite UAB”.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Jaunumi
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…