Sākums IBM kolekcija IBM Thinkpad T23

IBM Thinkpad T23

1 minūtes lasīšanai
RažotājsIBM
Prezentēts2000
Pārtraukta ražošana2003
ProcesorsIntel Pentium III
Frekvence650 MHz – 1.20 GHz
Atmiņa64–256 MB SDRAM (PC100 on T20/T21/T22, PC133 on T23)
PieslēgvietasSerial, Parallel, VGA out, USB, PS/2 Port, Ethernet, RJ11 (Modem), IBM docking port, CardBus, S-Video Out, Line-In/Line-Out/Microphone

Jocīgi, ka paņemot rokā nu jau 20 gadus vecu laptopu rodas tāda sajūta, ka turi rokās kaut ko vērtīgu. Aparātu saņēmu savās rokās ar ubuntu operētājsistēmu ar gaužām bēdīgu veiktspēju. Sākumā to izdevās labot ar licenzētu windows xp operētājistēmu, bet tas nelikās gana autentiski. Sāku savus klejojumus internetā un man izdevās atrast 2 oriģinālo disku komplektu, kur viens ir windows 2000, bet otrs satur visus nepieciešamos draiverus un ibm speciālās programas. Dikti patika skatīties, kā nostrādā visi instalācijas skripti, interesanta automatizācija 2000. gada stilā. Šajās bildēs gan viņš redzams tikai ar xp.

Tehniskais stāvoklis priekš 20 gadus veca laptopa ir diezgan labs. Visas iekārtas darbojas tā, kā tām būtu jādarbojas. Funkcijas pilda. Ar mūsdienīgu datoru gan nesalīdzināsim. Arī batereja, kā par brīnumu, nav pilnīgi un galīgi nobeigta.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In IBM kolekcija
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

MikroTik un Tet nodrošinās zinātniekiem 400 gigabitu savienojumu cīņai

Latvijas tehnoloģiju inovāciju uzņēmumi MikroTik un Tet izveidojuši jaunus lieljaudas…