Sākums Jaunumi Revolut iepazīstina ar kontu bērniem – Revolut Junior

Revolut iepazīstina ar kontu bērniem – Revolut Junior

2 minūtes lasīšanai

“Revolut” šodien Latvijā iepazīstina ar lietotni, kas paredzēta bērniem, vecumā no 7 līdz 17 gadiem, un jauniešiem – Revolut Junior. būs pieejama visiem “Premium” un “Metal” plāna lietotājiem. “Revolut Junior” tika izveidota, lai palīdzētu vecākiem pārvaldīt savu nepilngadīgo bērnu finanses, tāpat, lai attīstītu jauniešu finanšu pārvaldes iemaņas.

“Revolut Junior” nolūks – palīdzēt agrīnā vecumā attīstīt stabilas naudas pārvaldes iemaņas kontrolējamā drošā ē, ar atbildīgu pieaugušo uzraudzību. Kontus jauniešiem varēs izveidot tikai pieaugušie ( vai aizbildņi), kuri ir “Revolut” klienti. Tiem būs iespēja vienā lietotnē vērot un pārvaldīt ne vien savu, bet arī savu atvasīšu kontus, tagad “Revolut” klienti varēs izvēlēties vienu finanšu pārvaldes rīku visai savai ģimenei.

“Mana personīgā motivācija bija vēlme saviem bērniem pēc iespējas ātrāk ieaudzināt sapratni par atbildību un finansēm – tas ir arī visas mūsu komandas mērķis, tādēļ ļoti priecājamies, ka šodien varam iepazīstināt ar “Revolut Junior” Latvijā”, – apgalvo Aurelien Guichard, “Revolut Junior” produkta vadītājs.

Produktu veidos trīs komponenti: jaunā “Revolut Junior” lietotne bērniem un jauniešiem, kurā tie varēs sekot līdzi savam konta atlikumam, kā arī saņems informāciju par veiktajām operācijām, tāpat bērniem un jauniešiem tiks piedāvāta speciāla, jauna dizaina “Revolut Junior” karte; vecāku vai aizbildņu lietotnēs tiks ieviesta papildu daļa, kurā tie varēs vērot un pārvaldīt bērnu izdevumus.

Bez šīm un vēl citām funkcijām, vecāku un jauniešu lietotņu starpā būs pieejami arī momentālie naudas pārvedumi. Tāpat vecāki un aizbildņi varēs saņemt momentālus paziņojumus katru reizi, kad viņu norēķināsies ar savām kartēm. Turklāt, vecāki savās lietotnēs varēs ieslēgt vai izslēgt atsevišķas bērnu kartes vai lietotnes funkcijas, piemēram, norēķinus internetā.

Ar laiku lietotne tiks papildināta ar arvien jaunām funkcijām, tostarp – ar regulāro pārvedumu bērniem iestatījumiem. “Revolut Junior” krājkases, iespēja bērniem uzdot noteiktus (piemēram, mājas saimniecības) uzdevumus ar naudas apbalvojumu par to paveikšanu; tāpat – izsmeļoši lietošanas pārskati, iespēja noteikt izdevumu limitus, kā arī finanšu padomi un ieskati, kas palīdzēs jauniešiem attīstīt savu sapratni par finansēm. Katra no šīm funkcijām darbosies, iesaistot gan vecākus, gan bērnus, lai tādā veidā veicinātu pastāvīgu komunikāciju ģimenē.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Jaunumi
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…