Sākums IT sasniegumi, bizness 2016. gada decembrī norisināsies otrā DevTernity konference.

2016. gada decembrī norisināsies otrā DevTernity konference.

1 minūtes lasīšanai

1. un 2. decembrī Rīgā, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, jau otro reizi notiks starptautiskā DevTernity , kurā uzstāsies IT profesionāļi no Uber, , Elastic u.c., kā arī tiks rīkoti praktiskie semināri par AWS, Elastic un citām ar IT saistītām tēmām.
devternity
Jau otro gadu konferenci rīko bezpeļņas organizācija LatCraft, kas katru mēnesi nodrošina IT profesionāļu tikšanos, ļauj iegūt jaunus kontaktus, teorētiskās un praktiskās zināšanās, kā arī dalīties ar savu pieredzi. Decembrī LatCraft svinēs divu gadu jubileju.
Pagājušajā gadā konferenci apmeklēja vairāk nekā 350 viesu, bet šogad iespēju satikties ar tādām IT slavenībām, ka Simon Brown, Adam Tornhill u.c. saņems jau 700 Latvijas un ārvalstu viesi.
DevTernity konference būs intensīvs pasākums divu dienu garumā tiem, kam rūp programmatūras izstrādāšana. Konferencē gaidāmas ap 20 uzstāšanās (uz skatuves kāps dažādu pasaules uzņēmumu pārstāvji), kā arī pieci  praktiskie semināri, kas norisināsies veselas dienas garumā.
DevTernity norisināsies 1. decembrī no 8:00 līdz 19:30 un 2. decembrī no 9:45 līdz 18:00. Plašāka konferences mājaslapā.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In IT sasniegumi, bizness
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…