Sākums Tehnoloģijas Philips piedāvā Momentum displejus, kas ir fokusēti uz konsoļu spēlēm

Philips piedāvā Momentum displejus, kas ir fokusēti uz konsoļu spēlēm

4 minūtes lasīšanai
philips gaming tv scaled

MMD, vadošais displeju speciālists un Philips monitoru licences partneris, paziņo par jauno Momentum produktu līniju, kuras fokuss ir izklaide, jo īpaši konsoļu . Pirmais Philips Momentum displejs, kurš debitē tirgū, ir Philips 436M6VBPAB, kas ir aprīkots ar elpu aizraujošu 4K UHD izšķirtspēju savā milzīgajā 43 collu VA panelī. 436M6VBPAB displejs var lepoties ar 1000 cd/m² ar maksimālo spilgtumu, īpaši plašu krāsu gammu ar 100 % BT.709 un 97.6 % DCI-P3 segumu un 1,07 miljardiem krāsu, kas sasniegtas ar 8 bitu +2 bitu FRC (Frame Rate Control) krāsu dziļumu, kļūstot par pirmo displeju pasaulē, kas ir saderīgs ar jauno VESA DisplayHDR 1000 standartu! 436M6VBPAB ir aprīkots arī ar Quantum Dot tehnoloģiju, nevis parastajām LED fona apgaismojuma tehnoloģijām. Šī inovatīvā pusvadītāju tehnoloģija dod dzīvas, dinamiskas krāsas ar zilāku zilo, zaļāku zaļo un sarkanāku sarkano krāsu.

Pateicoties īso viļņu Quantum Dot avotiem sarkanajai, zaļajai un zilajai krāsai, šīs pamatkrāsas tiek attēlotas piesātinātākas, palielinot krāsu rezonansi un precizitāti. 436M6VBPAB ir arī īsts , sniedzot geimeriem konkurences priekšrocības ar Low Input Lag režīmu un SmartResponse, kas dod ātrāku vizuālo atgriezenisko saiti, un Adaptive-Sync, kas ļauj spēlēm noritēt bez raustīšanās un ekrāna “plēšanas”.  

Momentum līnija maina šo ainu un aizpilda šo robu Philips monitoru klāstā. Mērķis ir pārnest fokusu uz lielekrāna izklaidi un konsolspēļu spēlēšanu, piedāvājot jaunākās displeju tehnoloģijas arī šī segmenta geimeriem/patērētājiem. Jo īpaši mazākām telpām Momentum līnija nosedz visas izklaides displeju vajadzības īpaši augstā kvalitātē.

436M6VBPAB ir stilīgs lielizmēra displejs ar ļoti plānām malām, kas balstās uz moderna un futūristiska izskata plāna alumīnija statīva. Displejam ir Ambiglow apgaismojums, kas rada unikālu un iegremdējošu skatīšanas sajūtu ar ārēju gaismas starojumu ap paneli. Ātrais iekšējais analizē attēla saturu un pielāgo krāsas un gaismas spilgtumu, lai pielāgotos ekrāna attēlam. Tas ir īpaši piemērots filmām, sporta pasākumiem un spēlēm. 436M6VBPAB elegantais dizains ar Ambiglow ir neatkārtojam, tieši tāpat kā citiem Momentum saimes locekļiem.

Debitants 436M6VBPAB ir aprīkots ar ātru 43” VA paneli ar CrystalClear 4K (3840×2160 pikseļi) UHD izšķirtspēju un lielisku reakcijas laiku 4 ms GtG, kā arī SmartResponse un Adaptive Sync atbalstu, kas padara spēlēšanu plūstošāku. Philips ekskluzīvā pikseļu paātrinājuma tehnoloģija SmartResponse atbrīvo attēlus no dublēšanās ātra tempa spēlēs un filmās ar iespējami mazāko latenci. Pašreizējās paaudzes konsoļu jaunākās versijas atsevišķās spēlēs spēj nodrošināt 4K izšķirtspēju un HDR (High Dynamic Range), kam ir ideāli piemērots 436M6VBPAB. 436M6VBPAB ir labi piemērots arī paretai izklaidei: paskatīties filmas, televīzijas seriālus vai paspēlēt spēles, ko visu ļauj sasniegt Adaptive Sync atbalsts AMD grafiskajiem procesoriem. Adaptive Sync saskaņo renderētā attēla kadru ātrumu ar displeja atsvaidzes intensitāti, tādā veidā novēršot raustīšanos un attēla “plēšanu”, ko izraisa spēļu nesaskaņoti kadri. Lai sasniegtu ātrāku reakcijas laiku, 436M6VBPAB izmanto arī Low Input Lag režīmu, kurā signāls apiet lielāko daļu displeja iekšējās apstrādes un uz pusi samazina kopējo ievades latenci.

436M6VBPAB pēc sava DNS ir monitors, tādēļ arī tas ir universāls un praktisks displejs, kā arī pārējās Philips monitoru līnijas. MultiView funkcija var parādīt divus avotus vienlaikus Picture-in-Picture vai Picture-by-Picture režīmos, palielinot multitāskinga iespējas. Tam ir ļoti plašas savienojamības iespējas ar DisplayPort 1.2, DisplayPort, HDMI 2.0 video signāla ievadiem, kā arī USB-C savienojamību, kas pārnes displeja signālu, barošanu ierīču uzlādei un datus pa vienu kabeli. Iebūvētā USB 3.0 centrāle paplašina universālumu vēl vairāk, pieslēdzot perifērijas pa USB.

436M6VBPAB ir aprīkots arī ar diviem augstas kvalitātes 7W skaļruņiem ar DTS Sound™, kas vēl vairāk palielina iegremdēšanās efektu ne tikai vizuāli, bet arī skaniski.

Momentum produktu līnija ir izstrādāta ar domu, ka šis displejs varētu būt novietots ievērojamā attālumā no lietotāja. Lielākām ērtībām un lietotāja baudījumam 436M6VBPAB ir aprīkots ar tālvadības pulti, kas ļauj vadīt citus HDMI pieslēgtos monitorus/ierīces ar Philips EasyLink.

Pirmais Philips Momentum displeja modelis 436M6VBPAB debitēs 2018. gada maijā ar ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 799 EUR.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Tehnoloģijas
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…