Sākums Tehnoloģijas Manage Engine Desktop Central

Manage Engine Desktop Central

1 minūtes lasīšanai
me soft overview

Mūsdienās datorparku pārvaldīt vairs nemaz nav  tik sarežģīti. Protams, ir vajadzīgas zināšanas, bet sen pagājuši tie laiki, kad IT cilvēki skraidīja no datora pie datora, lai veiktu kādas nenozīmīgas izmaiņas. Tagad ir dažādi tehniskie risinājumi, kas palīdz to visu automatizēt. Par vienu no šādiem risinājumiem, ar kuru darbojos jau vairākus gadus, bet saņēmos uzrakstīt tikai tagad, stāsts būs šoreiz.

Ar Manage Engine Desktop central mēs varam automatizēt darbstaciju un serveru ikdienas darbus. Drošības ielāpu likšana, programmatūras automatizēta uzstādīšana, datorparka pārbaldīšana, licenšu pārvaldīšana, tekošā brīža situācija datorparkā. Tas viss ir iespējams ar šo produktu. Mēs varam attālināti pieslēgties, kontrolēt un vērot datoru lietotājus. Varam izvairīties no kļūdām un tehniskām mistikām– “tas notika pats no sevis”.

Šis risinājums ietver sevī milzum dažādas automātiskās konfigurācijas iespējas. Varam visiem lietotājiem interneta parametrus, VPN, mapot lietotājiem tīkla diskus, printerus. Varam pilnībā veikt jebkādus labojumus reģistros. Varam centralizēti ieslēgt visus daturus, lai brīvdienās uzliktu atjauninājumus. Varam centralizēti visus izslēgt, lai birojā taupītu elektrību. Varam centralizēti tīrīt, defragmentēt diskus, meklēt kļūdas diskos. Ir iespēja skatīties laptopu uzlādes līmeņus.


Ir pieejamas arī milzum daudz atskaites. Varam grupēt datorus pēc tehniskajiem parametriem, versijām, instalācijas datumiem. Ļoti labi noder programmatūras un dzelžu auditiem.

 

Šajā attēlā ir redzama detalizēta shēma, kā tas viss darbojs globālā līmenī, ar piesleģuma shēmām, ja nepieciešams darbināt šo sistēmu vairkos birojos, vairākās pilsētās.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Tehnoloģijas
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…