Sākums Auto, Moto Augusts – CSDD pasākuma “Tehniskās apskates nakts” mēnesis!

Augusts – CSDD pasākuma “Tehniskās apskates nakts” mēnesis!

1 minūtes lasīšanai

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) jau sesto gadu ar devīzi “Mēs par drošu auto!” organizēs pasākumu “Tehniskās apskates nakts”. Šogad bezmaksas auto diagnostika tiks piedāvāta Cēsīs, Rēzeknē, Tukumā un Rīgā.
Tas, ka “Tehniskās apskates nakts” pasākumu ir iecienījuši daudzi autovadītāji, raksturo skaitļi – 5 gadu laikā ir pārbaudīti 6500 automobiļi. Cilvēki uzticas CSDD veiktajām auto pārbaudēm, turklāt tā ir laba iespēja bez maksas saņemt objektīvu vērtējumu par sava auto tehnisko stāvokli.
Turpinot labo praksi, CSDD šogad organizēs pasākumu 5. augustā Cēsīs, 12. augustā Rēzeknē, 19. augustā Tukumā un 26. augustā Rīgā.
Arī šogad CSDD nodaļās – Cēsīs, Rēzeknē un Tukumā – auto diagnostiku varēs veikt tikai pēc iepriekšējā pieraksta, tādējādi cilvēkiem maksimāli radot komfortablus aptākļus pasākuma laikā. Iespēja pierakstīties būs 10 dienas pirms “Tehniskās apskates nakts” pasākuma konkrētajā pilsētā, un to varēs izdarīt CSDD e-pakalpojumos (e.csdd.lv) vai arī autovadītājam klātienē ierodoties CSDD nodaļās. Rīgā, kā ierasts, iepriekšējā pierakstīšanās uz auto diagnostiku netiek plānota.
CSDD arī šogad aicinās šoferus pievērst uzmanību auto tehniskajam stāvoklim un tā nozīmei uz ceļu satiksmes drošību ikdienā. Daudzi pasākuma apmeklētāji ir atzinuši, ka bijuši pārliecināti par auto atbilstošo tehnisko stāvokli un tomēr tam konstatētas neatbilstības.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Auto, Moto
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

MikroTik un Tet nodrošinās zinātniekiem 400 gigabitu savienojumu cīņai

Latvijas tehnoloģiju inovāciju uzņēmumi MikroTik un Tet izveidojuši jaunus lieljaudas…