Sākums Mobilās ierīces BITE Latvijā sāk piedāvāt ''ķīniešu monstru'' OnePlus 3T

BITE Latvijā sāk piedāvāt ''ķīniešu monstru'' OnePlus 3T

1 minūtes lasīšanai
bite cita kompanija logoLV

No šodienas BITE kā pirmais mobilo sakaru operators Latvijā sāk piedāvāt iegādei mūsdienīgo 3T sērijas viedtālruni, kas pēc viedtālruņu veiktspējas vērtēšanas rīka “AnTuTu” jaunākajiem rezultātiem atzīts par trešo jaudīgāko viedtālruni pasaulē.
Pateicoties tehniskajai specifikācijai, mūsdienīgais OnePlus 3T sērijas sīvi konkurē ar lielo ražotāju flagmaņiem – šai 158 gramus “svarīgajai” ierīcei raksturīgs 5,5 collu HD izšķirtspējas displejs  (1920 x 1080 pikseļi), 2,3 GHz četrkodolu Snapdragon 821, 64 GB , augstas kvalitātes 16 megapikseļu kamera un ietilpīgs Li-Ion 3400 mAh akumulators. Taču tā cena ir līdzvērtīga vidējās klases viedtālruņu cenām – BITES klientu apkalpošanas centros šo viedtālruni var iegādāties par 499 eiro. Pērkot to uz nomaksu uz 24 mēnešiem, cena ir 22,14 eiro mēnesī.
“Lai arī OnePlus 3T sērijas viedtālrunis tirgū parādījās jau pagājušā gada nogalē, Latvijā to līdz šim varēja iegādāties tikai īpaši pasūtot atsevišķos interneta veikalos, kas radīja zināmas neērtības. Tāpēc esam patiesi gandarīti, ka tieši BITE kā pirmais mobilo sakaru operators Latvijā ir ieguvusi ekskluzīvas tiesības piedāvāt šo viedtālruni Latvijas iedzīvotājiem. Kas ir būtiski, mēs ne tikai piedāvājam iespēju iegādāties šo viedtālruni – BITE nodrošina arī pilnu šīs sērijas ierīču servisu,” norāda BITES Loģistikas nodaļas Roberts Birnbaums.
Mūsdienīgos OnePlus 3T sērijas viedtālruņus klātienē iespējams izmēģināt un iegādāties sešos lielākajos BITES klientu apkalpošanas centros Rīgā, kas atrodas tirdzniecības centros “Alfa”, “ Shopping”, “Damme”, “Origo” Stacijas laukumā 2, “Dole” un divos reģionālajos klientu apkalpošanas centros – Ostmalas ielā 3/5 Liepājā un Driksas ielā 2 Jelgavā. Ikvienam interesentam ir iespēja pasūtīt šo viedtālruni arī uz jebkuru citu BITES klientu apkalpošanas centru visā Latvijā.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Mobilās ierīces
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

Latvijā izsniegtās e-receptes būs iespējams izmantot ārvalstīs

latvija uzsākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām dalībvalstīm, lai nodrošinā…