Sākums IT sasniegumi, bizness ''Draugiem Group'' par nepilniem 100 tūkstošiem iegādājas domēnu ''Printful.com''

''Draugiem Group'' par nepilniem 100 tūkstošiem iegādājas domēnu ''Printful.com''

1 minūtes lasīšanai

Draugiem Group uzņēmums Printful veicis vairākas izmaiņas. Tas zaudējis iepriekšējo nosaukumu Idea Bits LLC. un kļuvis par Printful Inc., kā arī uzņēmums pārreģistrēts Delavēras štatā un iegādāta interneta adrese (domēns) Printful.com būs līdzšinējās theprintful.com vietā.
“Izmaiņu mērķis ir parūpēties par Printful zīmola attīstību. Uzņēmējdarbības formas maiņa un pārreģistrēšana Delaverā atvieglos potenciālo investoru piesaisti Printful, pateicoties īpašniekiem labvēlīgajai štata likumdošanai,” izmaiņas komentē Prinful vadītājs Dāvis Siksnāns.
“Kādam tas var šķist sīkums, bet interneta biznesā ir ārkārtīgi svarīgi, lai tavs zīmols ir vienkārši atrodams. Ja reiz mūsu kompānijas nosaukums ir Printful, tad tādai ir jābūt arī interneta adresei. Līdzīgas investīcijas savulaik veikuši tādi uzņēmumi kā Facebook, Apple un citi lieli nozares spēlētāji,” lēmumu par jaunā domēna iegādi skaidro Dāvis Siksnāns, piebilstot, ka Printful™ zīmols jau no kompānijas pirmsākumiem ir reģistrēta preču zīme.
Izmaiņu kopējās izmaksas ir 103 tūkstoši eiro, no tām nedaudz mazāk nekā 100 tūkstoši veido interneta adreses Printful.com iegāde, bet pārējā summa sastāda dažādus administratīvos izdevumus.
Printful ir drukas ārpakalpojumu uzņēmums, kas nodrošina iespēju interneta veikaliem piedāvāt savus drukas produktus, neinvestējot ražošanas iekārtās. Printful piedāvā integrācijas pakalpojumus arī tādām pasaulē zināmām e-komercijas platformām kā Shopify, WooCommerce, Storenvy u.c.
 
Resursi: https://draugiemgroup.com

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In IT sasniegumi, bizness
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

MikroTik un Tet nodrošinās zinātniekiem 400 gigabitu savienojumu cīņai

Latvijas tehnoloģiju inovāciju uzņēmumi MikroTik un Tet izveidojuši jaunus lieljaudas…