Sākums Biroja tehnika AOC saņem COMPUTEX 2017 dizaina un inovāciju balvu

AOC saņem COMPUTEX 2017 dizaina un inovāciju balvu

2 minūtes lasīšanai

AOC ir saņēmis COMPUTEX d&i balvu par jauno PDS271 monitoru, kas ietilpst PDS sērijā.
PDS sērijas ekrāni neatstāj vienaldzīgu to glaunā izskata dēļ. Pretēji citiem monitoriem, ne 24 collu PDS241, ne 27 collu PDS271monitoram aizmugurē nav elektrības vai ekrāna savienojumu, kas smalkajam un tikai 5,2 mm plānajam ekrānam ļauj mirdzēt tāminimālajā krāšņumā. Trīspusējs bezrāmja panelis papildina tīro minimālistisko izskatu. Modernais un asimetriskais metāla paliktņadizains ir ne tikai acij tīkams, bet arī funkcionāls, jo nodrošina unikālu viena kabeļa risinājumu.
Elektrības un ekrāna kabeļi atrodaspalitkņa iekšpusē un sniedzas līdz ārējai modulārajai kārbai. Tādēļ ekrāna aizmugurē nav nekādu savienojumu, un no tānenokarājas kabeļi. Tā vietā HDMI izeja (ar adapteri nodrošināts DisplayPort signāls) un elektrības ievade no ārējās kārbasmonitoram nodrošina visu nepieciešamo.
PDS sērijas monitori ir aprīkoti ar jaunākajiem AH-IPS paneļiem no AOC, kas nodrošina asus un detalizētus attēlus ar 1920 x 1080pikseļu izšķirtspēju. AOC SuperColor WCG tehnoloģijas dēļ šie ekrāni nodrošina 100% sRGB un 90% NTSC krāstelpas attēlojumu.
Apvienojumā ar plašu 178° skata leņķi, vairāki monitora izmantotāji var vienlaicīgi izbaudīt dzīvās krāsas no dažādiem leņķiem.Papildu funkcijas, kā nemirgošanas tehnoloģija un pazeminātas zilās gaismas režīms samazina acu diskomfortu un nogurumu, kasrodas ilgstošas lietošanas dēļ.
Tuvojoties 10. gadadienai, COMPUTEX d&i balvu pasniegšanu Taivānas galvaspilsētā Taibei organizē Taivānas Ārējāstirdzniecības attīstības padome (TAITRA) un iF DESIGN ASIA. Balvas saņēmējus 6. un 7. aprīlī izvēlējās seši starptautiski eksperti,kas vērtēja sešus kritērijus: inovāciju un izstrādi, funkcionalitāti, estētiku, atbildību un pozicionēšanu. Šai balvai žūrija atlasīja 77pieteikumus no 8 valstīm.
Oficiālā apbalvojumu pasniegšana apbalvojuma saņēmēju godināšanai notika 29. un 30. maijā, un to var apskatīt oficiālajā COMPUTEX vietnē un iF World Design Guide vietnē. No 30. maija līdz 3. jūnijam apbalvojumu saņēmušie ražojumi tika izstādīti COMPUTEX tirdzniecības šovā.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Biroja tehnika
Komentāri ir slēgti

Iesakām izlasīt šādus rakstus

MikroTik un Tet nodrošinās zinātniekiem 400 gigabitu savienojumu cīņai

Latvijas tehnoloģiju inovāciju uzņēmumi MikroTik un Tet izveidojuši jaunus lieljaudas…