Sākums Internets ”Inbox.lv” savā paspārnē pārņem ”TVNET” e-pasta platformu

”Inbox.lv” savā paspārnē pārņem ”TVNET” e-pasta platformu

1 minūtes lasīšanai
inbox

Šā gada martā starp augsto tehnoloģiju uzņēmumu SIA INBOKSS un portālu TVNET tika noslēgta vienošanās, saskaņā ar kuru elektroniskais pasta serviss @tvnet.lv turpmāk izmantos Inbox.lv tehnisko platformu.

Šīs izmaiņas nozīmē, ka, sākot ar 14. aprīli, Tvnet.lv e-pasta lietotājs izmantos Inbox.lv izstrādāto un pārvaldīto e-pastu. Pēc šīm pārmaiņām Tvnet.lv e-pasta lietotājam tiks piedāvāta elektroniskā pastkastīte ar 20 reizes lielāku ietilpību nekā iepriekš, bezmaksas tehniskā atbalsta dienesta pakalpojumi, kā arī lejupielādei būs pieejama e-pasta mobilā lietotne.

Tvnet.lv e-pasta lietotājs turpmāk varēs autorizēties Inbox.lv lapā, ievadot savu lietotājvārdu ([email protected] un esošo paroli). Pastkastīšu saturs jau ir pārcelts un saglabāts nemainīgs, apstiprina Inbox.lv pārstāvji.

“E-pasts ir populārākais SIA “Inbokss” produkts, pie kura vairāk nekā 15 gadu laikā esam strādājuši un regulāri uzlabojuši, saglabājot valsts lietotākā elektroniskā pasta statusu. Priecāsimies šo pakalpojumu turpmāk nodrošināt arī Tvnet.lv e-pasta lietotājiem,” piebilst A. Griķis.

Inbox.lv e-pastu šobrīd izmanto 1 000 000 lietotāju, un nu tam pievienosies arī 60 000 Tvnet.lv e-pasta klientu. SIA INBOKSS ir pašmāju augsto tehnoloģiju uzņēmums un interneta vietnes Inbox.lv īpašniece.

Papildus e-pasta pakalpojumam vietnē pieejami arī tādi produkti kā failu glabāšana, iepazīšanās un dažādi citi izklaides pakalpojumi.

Ielādēt vairāk rakstus
Load More By Jānis Alksnis
Load More In Internets

One Comment

  1. Avatar for as

    as

    18. aprīlis, 2017 at 11:38

    Manuprāt laba ziņa, jo jebkurš vietējais serviss audzējot muskuļus spēj labāķ stāvēt pretī ārzemju analogiem! Lai izdodas!

Iesakām izlasīt šādus rakstus

MikroTik un Tet nodrošinās zinātniekiem 400 gigabitu savienojumu cīņai

Latvijas tehnoloģiju inovāciju uzņēmumi MikroTik un Tet izveidojuši jaunus lieljaudas…